2777
2789
عنوان

وسواس فکری توروخدا بیاین

221 بازدید | 31 پست

سلام جایی جز اینجا پیدا نکردم مممون میشم کمکم کنید 

بعد یه دعوا یه فکرایی مثل خوره افتادن به جونم که تو چرا ترسیدی ازش و جوابشو ندادی باید بری جوابشو بدی احساس میکردم خیت شدم حالم خیلی بد بود همش دلشوره داشتم و حالت تهوع ، کم کم کل دعواهای گذشته یادم اومد و نمیتونستم قبول کنم که فلان جا کوتاه و اومدم و ترسیدم نمیدونم چم شده بود رفتم دکتر گفت وسواس فکری گرفتی قرص داد ولی دوسال قرص خوردم و هی عوضشون کردم ولی هیچ اثری نداشتن به جز عوارض ، حتی اینطوری شدم که قبلا میگفتم مثلا دزد دزده ولی الان میگم دزد چیه ؟ از چند جهت نگاهش میکنم ولی نمیتونم به نتیجه برسم و نمیتونم سوالاو فکرای توذهنمو ول کنم و همش درگیرم و نمیتونم خودمو متمرکز کنم روی کاری ، به نظرتون عوارض قرصاست که که بدتر شدم؟اصلا واقعا این وسواس فکریه؟

درضمن پسرم ۱۹ سالمه لطف میکنید کمکم کنید مشاوره هم رفتم ولی هیچ کمکی نکرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مذهبی هستی یا نه؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
یکم چطور

من یه سخنرانی مذهبی دارم که سی جلسه یه ساعته هست که موقع کار میتونی بهش گوش بدی اسمش گریز از رجیم هست. تقریبا اواسط سخنرانی در مورد این مشکلات شما هم حرف میزنه من موقع کار کردن اغلب گوش میدم. به نظرم گوش کردنش خالی از لطف نیست

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن