2777
2789

تا پایه هشتم خونم حالا میخوام از نهم شروع کنم بخونم

میخوام برم مدرسه بزرگسالان شرایطش چه جوریه؟

چندسال طول میکشه تموم کنم؟

و اینکه یه موسسه هس که اونجام میشه خوند کسی بوده رفته باشه کدوم خوبه؟

من رفتم بزرگسال مثل دانشگاه باید ترم برداری(دی خرداد تیر) مثلا اگه دینی رو ترم دی برداری باید موقع امتحان کل کتاب رو پاس کنی شهریشم ترمی یک میلیونه هم میتونی حضوری بری هم غیر حضوری البته حضوری هم تایمش پنج ساعت نیست مثلا روزی ۲ ساعت 

من رفتم بزرگسال مثل دانشگاه باید ترم برداری(دی خرداد تیر) مثلا اگه دینی رو ترم دی برداری باید موقع ا ...

من میخوام غیر حضوری از راه دور بخونم بعد اینکه درسا سخت نمیشن اینجوری؟یا نمونه سوال اینا میدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام غیر حضوری از راه دور بخونم بعد اینکه درسا سخت نمیشن اینجوری؟یا نمونه سوال اینا میدن؟

کتاب ما با کتاب مدرسه معمولی یکیه چرا نمونه سوال میدن ولی برای امتحان نهای مثلا دوازدهم که آموزش پرورش سوال میده نمونه سوال نمیدن اتفاقا اینکه مثلا توی دی چند تا از کتاب هارو امحان میدی تموم میشه میره بهتره