2777
2789
عنوان

کسی تعبیر خواب بلده؟

394 بازدید | 14 پست

خواب دیدم یه مبلمان سفید از این سلطنتیا مامانم گزاشته تو پذیرایی برا استفاده خودشم روی ی دست مبلمان قدیمیمون نشسته بود اومدم بهش گفتم اینا واسه جهاز منه چرا گزاشتیش سر دست؟! دیگه روکش گزاشتیم روشون گزاشتیم انباری میتونه معنی خاصی بده اخه من سایر خوابام یادم نمیمونه اکثرا🤷🏻‍♀️

اسی منم خوابمو بگم شابد کسی تعبیر کرد. 

ما ی خونه داریم نیمه ساخته شهرداری نمیذاره بسازیم دیشب خواب دیدم تکمیل شده همه جاش کاشی و همه چیش بود حسابی بزرگ بود و جادار حای وسایل خم بود توش 4 تا غرش قرمز انداخته بودیم مهمونم داشتم اتاقا رو نگا میکردم بزرگ بودن سرویس بهداشتی انباری آشپزخونه خیلی خوشحال بودم 😭😭

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

مامانت احتمالا واسه آسایش و راحتی یه سرمایه دستش میاد ،تو میگی قرار بود واسه ازدواج من خرج کنی ،احتمالا پس اندازش کنه واسه شما

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم خوابمو بگم شابد کسی تعبیر کرد.  ما ی خونه داریم نیمه ساخته شهرداری نمیذاره بسازیم د ...

زندگیتون از بلاتکلیفی درمیاد ،خبرای خوش و شادی وارد زندگیتون میشه ،یه مشکلاتی هم هست اما باز شما خیلی خوشحالین

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
زندگیتون از بلاتکلیفی درمیاد ،خبرای خوش و شادی وارد زندگیتون میشه ،یه مشکلاتی هم هست اما باز شما خیل ...

مرسی از تعبیر زیباتون😍😍😘

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
مامانت احتمالا واسه آسایش و راحتی یه سرمایه دستش میاد ،تو میگی قرار بود واسه ازدواج من خرج کنی ،احتم ...

سلام میشه خواب منم تعبیر کنید در عوضش براتون قران میخونم🙏🏻ممنون🌷

سلام میشه خواب منم تعبیر کنید در عوضش براتون قران میخونم🙏🏻ممنون🌷

سلام عزیزم همین جا بفرست ،،، در عوضش چیزی نمیخوام فقط دعام‌کن خدا گره زندگیمو باز کنه

سلام عزیزم همین جا بفرست ،،، در عوضش چیزی نمیخوام فقط دعام‌کن خدا گره زندگیمو باز کنه

خواب دیدم⬅️وضومیگیرم برم نماز ظهر بخونم ناگهان یک آقای جوان  رو میبینم که خیلی بالاتر از من جلوی یک کلبه چوبی وایساده اون شخص نظر منوجلب خودش میکنه من محو تماشا بودم یکهو میره داخل کلبه درم میبنده،منم ناراحت میشم که رفت از پله های کلبه که روشون چمن سبز شده بود بالا میرم یکهو یکی از پله ها کنده میشه من پرت میشم پایین اون شخص منو میبینه دستامو میگیره نجاتم میده بعد روسریم میفته موهامو میبینه انگار محو تماشا من میشه بعدشم😶😬با اون شخص داخل کلبه چوبی میرویم و مجامعت و.. توخواب حسم به اون شخص خیلی خوب بود

⬅️اغلب شبها خواب خوردن شیرینی های خوش طعم ونمازخوندن،یک اسب سفید درشت که لیسم میزند و به او غذا میدهم

خواب دیدم⬅️وضومیگیرم برم نماز ظهر بخونم ناگهان یک آقای جوان رو میبینم که خیلی بالاتر از من جلوی یک ...

سعی می‌کنی یه مشکلی که خودت ربط داره حل کنی ،از یه آقایی خوشت میاد یا اینکه واست تو آینده پیش میاد ،اون آقا تنهاست و اولش به شما توجهی نمیکنه ،شمام ناامید میشی از این که این آدم حرف دلت و بدونه ،اما اونجایی که روسریت کنده شد نشون داد نهایتا متوجه علاقه شما میشه و باهات هماهنگ میشه و احتمالا رابطه ای شکل میگیره ،،، ،، معمولا اسب هدف و آرزوی آدمه ،احتمالا آرزوی قلبیتو به شکل اسب میبینی

سعی می‌کنی یه مشکلی که خودت ربط داره حل کنی ،از یه آقایی خوشت میاد یا اینکه واست تو آینده پیش میاد ، ...

خیلی ممنون که تعبیرکردید براتون از ته دل دعا کردم انشالله

مشکلات همه مسلمین حل بشه آمین یا رب العالمین🤲🏻💚

سعی می‌کنی یه مشکلی که خودت ربط داره حل کنی ،از یه آقایی خوشت میاد یا اینکه واست تو آینده پیش میاد ، ...

یک سوال تعبیرخواب شیرینی چیه همش خواب میبینم شیرینی و کیک خامه ای میخورم بارها تکرار شده طعمشون هم میفهمم

یک سوال تعبیرخواب شیرینی چیه همش خواب میبینم شیرینی و کیک خامه ای میخورم بارها تکرار شده طعمشون هم م ...

معمولا خبر خوبه ،اما خواب  با جزعیات تعبیر میشه 

خیلی ممنون که تعبیرکردید براتون از ته دل دعا کردم انشاللهمشکلات همه مسلمین حل بشه آمین یا رب العالمی ...

فدات گلم