2777
2789
عنوان

عقد با دوست پسرم😍

694 بازدید | 17 پست

دوستانی که عقد کردید لطفا بیاید ی نظر بدین

قراره اولای اسفند بیان خواستگاریم، بعد تا آخر اسفند میخوایم عقد کنیم من یکم کارام زیاده هم سره کار میرم هم درس دارم وقتم کمه

چقدر طول میکشه خواستگاری تا عقد و جمع کرد؟؟ چ کارایی باید کنیم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط میگم عشق عاشقی خیلی چرته زندگیم نابود شد آیندم با این انتخابم

انرژی منفی نده ذوق داره استارتر

برای همه ک اینطور نیس 

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  

مباارکه پایدار باشین  

خواستگاری اومدن تگم کن تاپیک بزنیااا  

ب نظرات من از ساعت 1 ظهر تا 3 ظهر و ساعت 9 تا 10 شب توجه نکنید اون موقع ها گشنمههه عصبی امم خون ب مغزم نمیرسه دقیقا مث الان ک دارم امضامو مینویسم .با  تشکر  
بدو بدو زیاد داره؟ وای من اصلا حوصلشو ندارم

خداییش عقد اسونتره زیاد بدو بدو نداره براعروسی پدرم دراومد خیلی کاراش زیاده خوشبخت بشین😍راستی استاتر بزار اوایل فروردین برا وام درخاست بده ب هیچ وجم بانک چررررررت ومضخرف صادرات وسپه درخاست نده،بانک اینده عالیه اگ بتونی،و حتما رووام برنامه ریزی کن الکی خرجش نکنی بیشترشو واسه رهن خونه بزار ک خراب نشه

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌