2777
2789
عنوان

میگم

80 بازدید | 16 پست

من مجردم دختر هم هستم ولی عفونت شدید دارم که نابودم کرده هر چ قرص دارو هم میخورم فایده ندارع معدم کلا زخم شده از شدت دارو زیادی درد می‌کنه راه روشی بوده امتحان کرده باشید؟ خوب بشید ؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 

پماد ان ان بمال

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عنبر نسا هم برا عفونت خوبه دود بدی

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
پماد ان ان بمال

عزیزم چون دخترم برام ضرر نداره؟ خوب میشم؟

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
چرا نمیری دکتر زنان؟! 

رفتم آبجی قرص داد خوردم ولی دوباره برگشت

آب ولرم زیاد بخور کلا آب زیاد. بخور 

دمنوش و اینام بخور ... لباس زیرتو هرروز عوض‌کن و هر چند روز یکبار با. ژل شستشو ناحیه تناسلی تو بشور (‌‌‌‌‌‌‌‌البته خودم فعلا  با صابون میشوزم) بااب سرد اصلا خودتو نشور ...بعد از هربار شستشو با دستمال خودتو خشک کن...در کنارش از دارو هم استفاده کن سریعتر ب نتیجه برسی

آب ولرم زیاد بخور کلا آب زیاد. بخور  دمنوش و اینام بخور ... لباس زیرتو هرروز عوض‌کن و هر چند ر ...

ممنون از لطفت عزیزم. 💙

قربونت ایشالا زودی خوب میشی

مرسی فدات شم ان شاءالله 🥺😔

مرسی عزیزم

من خودم تو دختری استفاده میکردم الانم عقدم هنوز دخترم استفاده میکنم قرص نخور معدت اذیت میشه 

ببین عنبر نسارا دود بده بنداز داخل یه شیشه برو تو دستشویی بگیر به خودت پمادم قرار نیست داخل بمالی که همین بیرونشو پرب کن البته من عفونتم مال این بود رفتم دستشویی عمومی بعد خارش و سوزش گرفتم این دوتا کارا کردم خوب شدم 

البته پماد را خیلی قبل تر رفته بودم دکتر بهم داد من داشتم دیگه استفاده کردم

البته بازم میخای برو دکتر مشورت کن خدایی نکرده برات بد نباشه اخه بدن با بدن متفاوته

من خودم تو دختری استفاده میکردم الانم عقدم هنوز دخترم استفاده میکنم قرص نخور معدت اذیت میشه  ب ...

مرسی قربونت.  منم چون دیابت دارم هی عفونت میگیرم. شانس بدم ممنون از لطفت 

البته بازم میخای برو دکتر مشورت کن خدایی نکرده برات بد نباشه اخه بدن با بدن متفاوته

میرم حتماً لازمه 🥺