بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا من خرید داشته باشم اول میرم اونجا چون قیمتاش مناسبه تو خریدم زیاد سخت گیر نیستم راحت خرید میکنم. چند تا پاساژم داره تو کوچه هاشم پر مغازس. به نظرم اگه نزدیکته یه سر برو.پاساژ عقیق خوبه
زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس
من جمعه رفتم پاساژ رضا بیشترشون آف زده بودن خیلی هم شلوغ بود تنوع هم داشت قیمت هاش به نظرم بصرفه است بله هودی کاپشن همه چی داشتند ولی خوب بیشترش زنونه است
اره نازی اباد از همه ی اینا که گفتی عالی تره یه خیابون داره مدائن کلی مانتو های شیک داره بازار دومش ...
عزیزم من فقط یکی از این جاهایی که گفتی رو میتونم برم چون تهرانی نیستم، کجا برم که تنوع بالا باشه؟ یا مثلا هیچ دو جایی هست که کنار هم باشن و بشه هر دو جا رو رفت، فاصله شون با ماشین نهایت یه ربع باشه؟
عزیزم من فقط یکی از این جاهایی که گفتی رو میتونم برم چون تهرانی نیستم، کجا برم که تنوع بالا باشه؟ یا ...
عزیزم برو نازی اباد دو تا خیابون معروف داره یکیش اسمش بازاردومه که توش لباس بچه زیاده خیابون پشتیش که اسمش مدائن پالتو مانتو البته کیف و کفش و روسری و شال و لباس زنونه هم زیاد دارن هر دو خیابون
الانم پالتو هاشون اف خورده
هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست جان هولمز