2777
2789

سلام من ۲ ماهه رژیمم فقط برنج و هویج سیب زمینی، سیب زرد و مرغ میخوردم با سنگک و نون، ولی ببخشید مدفوع بچه م هنوز بلغمیه اصلا خوب نمیشه ک هیچ بدترم شده، قطره ی آد هم ک میخوره بدون اسانسِ. کسی بوده بچه ش اینجوری باشه دقیق ۳ ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوهو دیدی به برنج آلرژی داشته باشه،یا سیب زمینی یا یه چیزی از اینایی که داری میخوری خیلی آلرژی بچه ...

چرا ۳ روز پیش برای اولین بار یه رگه ی خون خیلی کم دیدم دیگه ندیدم. ولی تو آزمایشش دفع خون مخفی بود

بی خیال بلغم شو اگه وزن میگیره شروع کن رژیمت رو کم کم باز کن، چیزای امن رو تست کن. غذاخور بشه بلغم ...

آخه چند شب پیش مهمون داشتیم من فقط برنج خوردم بدون هیچی، فکر کنم قاطی برنجم چندتا برنج زعفرانی بود فرداش یه رگه خون دیدم برای اولین بار تو پوشکش 

آخه چند شب پیش مهمون داشتیم من فقط برنج خوردم بدون هیچی، فکر کنم قاطی برنجم چندتا برنج زعفرانی بود ف ...

زعفرون آلرژی زاست خب. چیزای امن رو تست کن کم کم. به، کاهو، جودوسر، اگه روغن نمی‌خوری روغن زیتون، کدوحلوایی، کدوسبز، دال عدس، ماش، لوبیا چیتی، زردچوبه، کم کم رژیم باز کن.

نون میخوری راستی؟ رایس کیک به جای نون میتونی بخوری اگه گندم نمی‌خوری، حتما بگیر‌. به عنوان تنقلات هم خیلی خوبه.

زعفرون آلرژی زاست خب. چیزای امن رو تست کن کم کم. به، کاهو، جودوسر، اگه روغن نمی‌خوری روغن زیتون، کدو ...

آره سنگک میخوردم، تو یه گروه آلرژی گفتن باید لواش بخوری از وقتی سنگک رو ب لواش تغییر دادم بدتر شد.

آره سنگک میخوردم، تو یه گروه آلرژی گفتن باید لواش بخوری از وقتی سنگک رو ب لواش تغییر دادم بدتر شد.

چیش بدتر شد؟ بلغم؟ مطمئنی؟

علائم دیگه نداره؟ رفلاکس اگزما؟

نگران بلغم نباش، منم خیلی حرص میخوردم، ولی غذاخور بشه حل میشه، مهم نیست واقعا وقتی رژیمی و علائم دیگه هم نداره.

چیش بدتر شد؟ بلغم؟ مطمئنی؟ علائم دیگه نداره؟ رفلاکس اگزما؟ نگران بلغم نباش، منم خیلی حرص میخوردم، ...

آره عزیزم بلغمش بیشتر شده، رفلاکس هم داره ولی شدید نیست، صورتش زیاد دونه میزد از وقتی رژیم گرفتم بهتر شده 

چیش بدتر شد؟ بلغم؟ مطمئنی؟ علائم دیگه نداره؟ رفلاکس اگزما؟ نگران بلغم نباش، منم خیلی حرص میخوردم، ...

بچه ی شما چقدر کشید خوب شد؟ حداقل رژیم میگیرم کاش مدفوعش نرمال میشد بلغمِ خالصِ

بچه ی شما چقدر کشید خوب شد؟ حداقل رژیم میگیرم کاش مدفوعش نرمال میشد بلغمِ خالصِ

یک سال و نیم دیگه خوب شد خداروشکر.

منم تا نه ماهگی ش رژیم پایه بودم تازه بدون نون، هرچی تست میکردم دفع خون داشت.

بلغمو واقعا ولش کن اگر حالش خوبه و وزن می گیره، بچه آلرژی شیرمادری همینطوریه، همه تو گروه همین بودن.غذاخور بشه کم کم خوب میشه.