من حدود ماه مادر و مادربزرگ عزیزم رو خیلی دردناک از دست دادم ظاهرم آرومه ولی درون گیر نی هست که مادام بر صورتش چنگ می زنه ،چیزی شبیه یک شهر تبدیل شده به تلی از خاک به خاطر عزیزان زنده ام خیلی حفظ ظاهر می کنم اما واقعا دیگه از توانم خارجه....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بهتون صبر بده به نظرم سخت ترین امتحانی که خدا از بنده هاش میگیره همینه مرگ مادر،پدر،فرزند و کلا هر عزیزی که گوشه ای از قلب ادمو داره...اما زندگی همینه خیلی تلخ اما عاقبت همه همینه فقط ترس اینه که اول نوبت کیه که این داغو تحمل کنه💔💔💔
لطفا تو خودت نریز لطفا اینکارو با روح و جسم عزیزت نکن احساساتت رو بروز بده نذار روحت پیر شه و داغونت کنه برو سر مزارشون گریه کن خیرات کن هرجا دلت گرفت اشکبریز درد و دل کن با نزدیکات غمتو با حرف زدن بریز بیرون
روحشون شاد پسر عمه ی منم 5روزه فوت شده 39ساله،سه تا بچه کوچیک داره،7ساله 4ساله،5ماهه،پنج ماه پیش پسر خواهرم،دوسال کمترپسرم،یکسال نشده دخترعمم،تواتیش سوخت خیلی خیلی خیلی سخته
گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره