2777
2789

چطور با غم از دست دادن عزیزانتون کنار اومدید

من حدود ماه مادر و مادربزرگ عزیزم رو خیلی دردناک از دست دادم ظاهرم آرومه ولی درون گیر نی هست که مادام بر صورتش چنگ می زنه ،چیزی شبیه یک شهر تبدیل شده به تلی از خاک به خاطر عزیزان زنده ام خیلی حفظ ظاهر می کنم اما واقعا دیگه از توانم خارجه....

عزیزم یکی از تاپیک هام در مورد مرگ پدر هست 

دوستان خیلی خوب مشاوره دادن 

میتونی استفاده کنی

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهتون صبر بده به نظرم سخت ترین امتحانی که خدا از بنده هاش میگیره همینه مرگ مادر،پدر،فرزند و کلا هر عزیزی که گوشه ای از قلب ادمو داره...اما زندگی همینه خیلی تلخ اما عاقبت همه همینه فقط ترس اینه که اول نوبت کیه که این داغو تحمل کنه💔💔💔

برو مشاور.. خودت رو خالی کن نزار تو دلت بمونه... زمان بهترین مرهمه

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

لطفا تو خودت نریز لطفا اینکارو با روح و جسم عزیزت نکن احساساتت رو بروز بده نذار روحت پیر شه و داغونت کنه برو سر مزارشون گریه کن خیرات کن هرجا دلت گرفت اشکبریز درد و دل کن با نزدیکات غمتو با حرف زدن بریز بیرون 

لطفا تو خودت نریز لطفا اینکارو با روح و جسم عزیزت نکن احساساتت رو بروز بده نذار روحت پیر شه و داغونت ...

من دوست ندارم سر مزارش برم

خیلی اذیت میشم

اصلا دلم نمی خواد به زبون بیارم که نیست ، یا کسی بگه خدا بیامرزه مامانتو

حالم بد میشه

روحشون شاد پسر عمه ی منم 5روزه فوت شده 39ساله،سه تا بچه کوچیک داره،7ساله 4ساله،5ماهه،پنج ماه پیش پسر خواهرم،دوسال کمترپسرم،یکسال نشده دخترعمم،تواتیش سوخت خیلی خیلی خیلی سخته

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
من دوست ندارم سر مزارش برم خیلی اذیت میشم اصلا دلم نمی خواد به زبون بیارم که نیست ، یا کسی بگه خدا ...

شنیدم بعد فوت عزیزان اولین مرحله باور نکردنه..مرحله دوم سوگواری و مرحله بعدی کنار اومدن و ذره ذره عادت کردن 

لطفا تو خودت نریز لطفا اینکارو با روح و جسم عزیزت نکن احساساتت رو بروز بده نذار روحت پیر شه و داغونت ...

عزیزانم از من سوگوارترن ،یه جورایی شدم مرهم نمی تونم دیگه آسیب و آزردگی اونها رو ببینم...

من دوست ندارم سر مزارش برم خیلی اذیت میشم اصلا دلم نمی خواد به زبون بیارم که نیست ، یا کسی بگه خدا ...

یکم به خودت فرصت بده... غم ت رو انکار نکن حلش کن باهاشون حرف بزن... من نتونستم تحمل کنم دارو میخورم 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻