2777
2789

رفته منو به مامانش معرفی کرده و حتی مامانش 

با منم حرف زد 

ببینید من تجربه یه رابطه خیلی بد و ناموفق تو گذشته داشتم اصلا حسی به چیزی ندارم 

ولی این پسره خوب و با درک و باشخصیت هست و آدم سر به زیری هست .ینی لاشی نیست 

ولی درکل من حسم مرده از طرفی من فک کردم به چشم دوست منو میبینه به نظر شما چون به مادرش گفته فراتر از دوست میدونه؟!

خیلی پسر خوبیه نمیخوام قلبش بشکنه از سمت من!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه فرصت میدم ولی اگه نتونستم حسی بگیرم چی؟ آخه چرا رفته به مامانش منو معرفی کرده واقعا زود بود&nb ...

باش در میون بذار و بگو 

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!

رابطه رو تموم کن

اون تو رو به چشم دیگه ای میبینه

ولی تو هنوز بدبینی و مقایسه کردنت نشون میده هنوز آمادگی یه رابطه ی جدید رو نداری

ادامه دادنش نه حس تو رو عوض میکنه نه به اون کمک میکنه

ضربه میخوره

نمیتونید هم مثل دو تا دوست معمولی باشید چون اون این حسو نداره پس همچین چیزی ازش نخواه

رابطه رو تموم کن اون تو رو به چشم دیگه ای میبینه ولی تو هنوز بدبینی و مقایسه کردنت نشون میده هنوز ...

من‌اصلا فکر نمیکردم به مامانش بگه خیلی عذرخواهی کرد که گفته اما خب ماجرا رو میدونه و کامل مادرش منو میشناسه و بامنم حرف زده ؛از طرفی واقعا پسر خوبیه میخوام بدونم میتونم بش حسی بگیرم یانه 

از طرفی میترسم حس نگیرم ضربه بخوره انقدر این پسر خوبه و بامرام‌نمیخوام قلبش از سمت من شکسته بشه 

از اوناست که دختری میره پی وی اصلا جواب نمیده دور خودش یه حصاری کشیده اون مدلیه درسشم خیلی خوبه 

رابطه ما هم‌اتفاقی بود 

باشه فرصت میدم ولی اگه نتونستم حسی بگیرم چی؟ آخه چرا رفته به مامانش منو معرفی کرده واقعا زود بود&nb ...

خب چون قصدش ازدواجه دیگه خیلیم خوبه که زودگفته 

کلااون فردگذشته روازذهنت پاک کن 

هیکل و قدم زیادحساس نباش

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉
خب چون قصدش ازدواجه دیگه خیلیم خوبه که زودگفته  کلااون فردگذشته روازذهنت پاک کن  هیکل و ...

اخه من حس ازدواجی ندارم بش من میخواستم دوست بمونیم اما اون انگار نمیخواد اینطوری نمیشه 

ولی انقدر با شخصیت هست که هیج وقت نگفته تو هم برو به خانواده بگو یا چرت و پرتی از دهنش درنیومده

بعد از اوناست هیز بازی درنمیاره تو دانشگاه و پی وی دختری ج نمیده و با دختری هم ارتباط نداره تو دانشگاه 

رابطه ماهم کاملا اتفاقی بود 

من‌اصلا فکر نمیکردم به مامانش بگه خیلی عذرخواهی کرد که گفته اما خب ماجرا رو میدونه و کامل مادرش منو ...

خوبیاش رو بذار کنار

با خودت یه دودوتاچهارتا کن،ببین چند وقته رابطه ی قبلیت تموم شده،هنوزم بهش فکر میکنی و احساسی داری،هنوزم بقیه رو با اون مقایسه میکنی که گفتی میکنم و میتونی اعتماد کنی که گفتی نمیتونم

و اینم بدون اگه ظاهرش به دلت ننشسته از الان به بعدم اتفاق خاصی نمیفته.

شاید بهتر باشه این رابطه رو تموم کنی و صبر کنی تا کاملا اثرات رابطه ی قبلیت ازبین بره بعد به کس دیگه ای فکر کنی.

به این رابطه هم بعد از تموم کردنش به این چشم نگاه کن که یه پسر خوب تو رو انتخاب کرده پس لیاقتت بیشتر از ایناس،یه جورایی فقط اعتماد‌به‌نفس بگیر همین.

البته تصمیم گیرنده خودتی

ولی این بود تجربه ی من