مثلا خودم شاهد ذره ذره آب شدن یکی از اعضای خانوادمون بودم که سرطان گرفت و از دنیا رفت ، یا بابام هرچند وقت یه بار حساااابی دعوام میکنه به خاطر فکرهایی که راجبم میکنه ، مثلا یهو میاد میگه تو احترام نمیذاری به من چون منو دعوت نمیکنی خونه ت 🥲 هربار یه داستان جدید
دعوا های پدرم با مادرم سختی های مادرم رو که میبینم حالم بد میشه اما انقدر مادرم انسان بی نظیریه نذاشته تو روحیه ما اثر بزاره و چون ادم مثبت نگریم همشون رو سعی کردم فراموش کنم
الانم سه ساله درگیره ناباروریم خسته شدم از دکتر رفتن
از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سخت ترینش این بود که رل خودم که حیلی پولدار بود و دید من یه مشکلی دارم حاضر نشد بهم پول قرض بده خیلی ادعای عاشقی میکرد و گنده حرف میزد ولی اکسم پول به اون زیادی رو همون شب ریخت حسابم بدون اینکه بپرسه پولامو کجا خرج میکنی؟
فک نکنم هیچ کس اندازه من سختی کشیده باشه .... نمیتونم داستان زندگیمو بگم چون خیلیا میدونن اینجا عضوم وگرنه لو میره کاربریم ... ولی تلخ ترین بخشش برام این بود ک بابامو ایزی لایف کنم و بشورم 💔 این فقط ی بخش ک زجرایی بوده ک کشیدم
قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑 رنگ امضامو عوض کردم صفا کردی؟😁
سلام دوست عزیزم.من یه کانال دارم به اسم ماه و داخلش پادکست درباره انرژی و کارما و ارزشمندی و حال خوب و روابط عاشقانه و لذت بردن از زندگی و... میزارم خوشحال میشم جوین شین