2777
2789
عنوان

شمارو به حضرت زینب برای پسرم دعا کنید .

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 51 پست
اینو من میفهمم ک جگر گوشم از این مطب بردم اون مطب از این دکتر و ازمایشگاه ب اون دکتر و ازمایشگاه.... ...

الهی امین .بخدا اگه خودم بودم اینقدر زجه نمیزدم.خدا بچه ات وحفظ کنه به حق علی

دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️
حتما براش ختم میذارم 

خیر ببینی.نفس یک نفر حق باشه کافیه برای همه مریضا.آن شالله هرچی میخوای خدا بهت بده

دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونی کشتیم برای عملش ولی عقیقه نکردیم

نه عقيقه كن 

از روى مفاتيح بخون 

هر چه سريعتر عقيقه كن 

همون قربانى رو عقيقه ميكردين حالا كه نكردين مجددا عقيقه كن 

در احاديث داريم ائمه ما بچه رو در ٧ روزگى عقيقه ميكنن 

صدقه خیلی جواب میده..بخدا حالم بد شد..دختر منم دو سالشه

خدا نگه دار دخترت باشه.خدا برای دشمن ادمم نیاره.اگه بدونید چطوری نمردم و طاقت آوردم فقط خدا میدونه.خیلی بیکسم خیلی.

نه عقيقه كن  از روى مفاتيح بخون  هر چه سريعتر عقيقه كن  همون قربانى رو عقيقه ميكرد ...

حتما انجام میدم

وای دنیز جون پست اولت رو خوندم نفسم گرفت 😞😞 از ته دلم براش دعا کردم و الان براش آیت الکرسی می خون ...

الهی امین،هروقت اینجا پستی گذاشتم حاجت روا شدم .ممنون عزیز.خدا به دل همه نگاه کنه به همه سلامتی بده

انشا الله به حق ۵ تن آل عبا خودشون شفای پسر گلتون رو میدن.الهی به حق اشک چشمهای ام البنین .خدا جواب ...

الهی امین همه ی مریضا بحق حضرت زینب که شنیدم جواب میده.اولین باره ازش چیزی می‌خوام .خدایا شرمنده بچم نکن منو

الهی که بحق حضرت زینب خیلی زود حالش خوب خوب بشه بلندشه کل خونه رو بدوه الهی هیچ مادری مریضی اولادش ...

امین یا رب العالمین

الهی امین .بخدا اگه خودم بودم اینقدر زجه نمیزدم.خدا بچه ات وحفظ کنه به حق علی

وقتی نگاهش میکنم میگم خدایا منو با بچم امتحان نکن من رد میشم چون جنبم در مورد بچم صفره.همش میگم خدایا کمکم کن.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

اخی عزیزم،ایشالا خدا برات معجزه کنه هم بتونه راه بره هم مریضیش رفع شه

آن شالله

ان شالله حاجت روا و دلشاد بشيد اية الكرسي خوندم

فدات دوست گلم ایشاللا همیشه تنت سالم و شاد باشید..

هیچیش نیست نگران نباش ماه رجبه ازش استفاده بکن برای منم دعا کن ۱۱ ساله مریضم

الهی به دل شکسته زینب مریضی ازت دور وشادی بهت نزدیک باشه

انشالاه ب خق حضرت زینب مثل معجزع خوب بشه توهم برای شفای دخترم دعاکن داره میره تو ۵ سال از دوسالگی در ...

الهی به حق علی مریضی ازتون دور باشه وخوشی نزدیک.اللهم صل علی محمد وال محمد