2777
2789

پسرم فقط ۲سالشه تومور نخاع داره عمل کرده .جوابم فرستادم پاتولوژی ۲هفته شده گفتن هفته بعد میاد شایدم بیشتر طول بکشه.همین ۱پسرو دارم ،آن شالله نفستون حق و تنتون سالم .هرچی از خدا می‌خواید بهتون بده.اول راه میرفت الان نمیتونه.اگه جوابش خدایی نکرده خوب نباشه باید شیمی درمانی بشه😔خستم .به همه اماما متوسل شدم .یعنی میشه خدایا🙌🏻

دوست جونیا میشه لطفا برای شفای پسر دوساله ام حمد بخوانید .ایشاللا حاجت روا باشید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالاه ب خق حضرت زینب مثل معجزع خوب بشه توهم برای شفای دخترم دعاکن داره میره تو ۵ سال از دوسالگی درگیر مریضی طفلک توروخدا با دلشکستت دعاش کن اسمش حورا منم همین یه دونه رو دارم