2777
2789

سلام سلام عزیزانم

من یه دختر نسبتا چشم و گوش بسته‌ام

با مرد جماعت زباد در ارتباط نبودم و ارتباط نگرفتم که بشناسمشون

حتی با پسرعمو پسرعمه هم همکلام نشدم

حالا بماند که این خصچصیت خوبه یا نه

چون خانوادم خوششون نمیومد

الان من حس ضعف دارم همش فکر میکنم یه چیزایی راجع به آقایون هست که من نمیدونم نمیتوتم درست باهاشون ارتباط بگیرم یا میترسم یا دست و پام میلرزه یا خجالت میکشم یا یهو جذب طرف میشم و برام مشکل پیش میاد

اینا همش از عدم شناخت میاد چون از جنس مخالف غول ساختم یا یه چیز رویایی که اشتباهه

ازتون میخوام کمک کنید بهم هرکسی ازدواج کرده یا حالا دوس پسر داشته یا هرکی که با جنس مخالف رابطه کاری خانوادگی ...هرچی داشته و کامل میشناسه رازای آقایونو بگه لطفا هرچی علمی تر بهتر

حتی از اقایونم اگه این مطلبو میخونن کمک میخواممم لطفاااا

مثلا من برای مثال میخوام راز خانوما رو بگم:خانوما با محبت کلامی شارژ میشن اگه میخوای یه خانمی رو جذب کنی یا نگه داری بهش توجه کن و محبت کلامییی

حتی بداخلاق ترین خانوما رو رام میکنه

اسمم لاله هست ولی لال نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون راز خانمها در مورد آقایون هم صدق میکنه، البته خودشون هم خودشونو بخوبی نمیشناسن چون همش رنگ عوض میکنن

.                                                                  

رازی وجود نداره 

همه انسان هستن 

فقط اونی جنسیتش مهمه که باهاش توی رابطه عاطفی و جنسی هستی 

همین و بس 

پس با آقایون هم همون طور رفتار کن که با یک خانوم رفتار می‌کنی 

یک رابطه با رعایت حریم و احترام 

هر مردی خصوصیات خاص خودش رو داره باید سعی کنی بشناسیش 

بعضی مردها زن گریز هستن

بعضی مردها رو زنهاشون تربیت می‌کنن

کتاب مرد مریخی و زن ونوسی رو بخون تا حدی با اخلاق مردها آشنا می‌شی

درمورد پسرا سگ محلی کردن خیلی جوابه البته رو همشون ن ولی درمورد اکثرشون اینطوری صدق میکنه

مردا همیشه اولش خوبن ..این حس منه

بعدا سرد میشن حالا ما هییی سگ محل کنیم

جواب نمیده که نمبده

اسمم لاله هست ولی لال نیستم

وقتی از یکی خوشت میاد متوجه میشی اونم تمایل ب تو داره، ازش دوری کن،جذبت میشه

زیاد دوس ندارن تو جمع بچسبی بهشون

توی جمع همیشه یه طوری رفتار کن ک انگار خیلی ازشون حرف شنوی داری(‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خوششون میاد) تو تنهایی خودتون پوستشو بکن😅😅😅

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

انتظار دارن تو صادق ترین باشی اما خودشون کلی چیزای پنهانی دارن ، با حرف احساسی و ابراز علاقه آروم میشن حتی در شرایط بد ، اول ممکنه خودشون رو روشنفکر نشون بدن در حالیکه بسیار غیرتی و بی منطق هستن و‌کم کم رو میکنن این خصوصیت رو …