2777
2789
عنوان

🥺ديگه خستم واقعا به طلاق فكرميكنم

7328 بازدید | 179 پست

😭😭توروخدا كمكم كنيد ديگه برييييدم 

يكم طولانيه اگه حوصله نداري بخوني الكي يچيز نگو كه بدترشه حالم

بچه ها من ٢٤ سالمه شوهرم تازه٢٦ساله شده

٥ساله ازدواج كرديم از زمان نامزدي تاااا الان خواهر شوهرم ريده به زندگيم ديگه خسته شدم ميخوام جداشم

خودش متاهله وضع شوهرش معموليه نياز ب كمك كسي ندارن تازه خونه گرفتن… براي خريد خونشون ١٢٠ميليىون از شوهرم پول گرفت (ديگه برنميگردونه اولشم گفت)

بخدا هرماه از شوهرم ٤/٥تومن ميگيره براي خرج خودش هروقتم مياد شهرما كلي شوهرم واسش خرج ميكنه اينم بگم وضع ما خوبه ولي هردومون كار ميكنيم شبوروز ب اينجا رسيديم دليل نميشه بريزم شكم اون

يك ماه پيشبود تقريبا سر اينك شوهرم واس تولد خواهرش گردن بند ٤٨ميليوني خريد نا پاي طلاق رفتم 

چون خواهرش هروقت مياد يا جايي منو ميلبينه محل نميده هيچ فقطم ميخاد دعوا بندازه بين منو شوهرم 

همون روزي ك جمع كردم رفتم از خونم شوهرم اومد خونه بابام قول داد ديگ بي جا بهش پول ندع در حد هديه تو مراسما تولدا باشه 

حالا امروز گوشيه شوهرمو نگاه كردم ديدم خواهرش گفته به زنه اوسكولت نگي وام خونرو تو قراره بدي يعني بخدا اب جوش ريختن انگار سرم گوشيشو كوبيدم زمين انقد با پام زدم روش خورد شد شوهرمم داشت نگاه ميكرد بعد دوييد اومد گفت غلط كردم بخدا زنگ ميزنم الان ميگم من نميدم خودتون بدين نگيد حالا ك داري چرا نميزاري كمك كنه اين ديگه كمك نيس اونا سوارمون شدن بخدااااا خستم بخوام از خرج کردنای شوهرم به خواهرش بگم باید تا صبح بنویسم 

😭😭😭🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ک پول دارین چرا خودتون ملک املاک نمیخرین ب عنوان پس انداز

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

شما هم خونه یا ماشین عوض کن بذار بیفته تو قرض قسط تا از این فداکاری ها نکنه 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

واقعانم خواهرش بهم گفته اسکل راست گفته من اسکلم ک تا الانشم اجازه دادم این بلارو سرم بیارن

از این به بعد سفت و سخت رو حرفت وایسا چه معنی داره تو کار کنی سختی بکشی اون خانم لذتشو ببره