خواهر دوستم کارمند بانک ملی دیشب بهم گفت ۶تومن حقوق میگیرم ولی من باور نکردم.خواهرشوهرم کارمند بانک ...
6 رو باور نکن
ولی 13 رو باورکن اگر زیر 15 سال سابقه داره
البته 13 فقط دریافتیشونه احتمالا جمع حقوق ومزایا 20 بوده که وام و تسهیلات و صندوقها و مالیات کم مبشه به 13 میرسه
بجز اینم در طول ماه واریزیای دیگه ای هم دارن که دست کم به 5 تومن میرسه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
پسر خالهی شوهرم کارمنده بانکه .. زنش که میگه نزدیکه ۱۸ میگیره ... در عرض دو سال وضعشون از این رو به اون رو شد .... الانم وضعشون توووووپه ماشالله... تازه کلی پاداش و اینا هم بهشون میدن . مردم شانس دارن به خدا 😒
خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت . بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
حقوق به پارتی چکار داره.رنج تعریف شده داره. شاید رده شغلی با پارتی ربط داشته باشه. ولی هر رده شغلی ...
عزیزم ربط داره اون پارتی میاد مثلا یه نفر رو که لیسانس تاریخ داره میکنه مدیر یک بخش که یه عده فوق لیسانس حسابداری و اقتصاد زیر دستش کار میکنن بعد به خاطر اون پست مدیریتی دو برابر کارمندای زیر دستش حقوق و مزایا می گیره
خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ *** گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
مم خودم دولتی هستم عموم خصوصی. یه سری ۵ ماه حقوق پاداش گرفته بودن.
بابای من سرپرست استان بود تو یکی از بانک های خصوصی. حقوقش با حقوق داییم که فقط رئیس شعبه ی بانک دولتی بود یکی درمیومد. شما حتما سمت خودت و یا امتیاز شعبه ای که توش کار میکنی پایینه
12 فقط فیش حقوقه اگه دریافتی های طی ماه رو حساب کنن طی سال حداقل 20 رو میگیرن
بدون وام مسکن و جعاله و...
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️