2777
2789
تو چند هفته قلبش تشکیل شد

شیش هفته و دوروز

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط از بتا رو رفتم دادم ترس دارم از سونو اخه با این وضع برم سونو واژینال میکنه بدتر میشه

شاید هماتوم داری برو سونو شکم

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
فقط از بتا رو رفتم دادم ترس دارم از سونو اخه با این وضع برم سونو واژینال میکنه بدتر میشه

فکر نمیکنم سونو واژینال بده با همون معمونی پزشک متخصص تشخیص میده از این بر زخ هم در میای چرا خودتو اذیت میکنی ؟ الان به آرامش بیشتر از هرچی نیاز داری استراحت کن و فردا حتما برو دکتر بدون نگرانی 

شش هفته از اولین روز اخرین پریودیت حساب کردی؟

ببین من چن روز که پریودیم عقب افتاد ازمایش دادم مثبت شد

برای سن حاملگی باید سونو بشی

نمیشه خودت بشمری

یا دکتر حساب میکنه بعضی وقتا طبق اون تاریخی که خودت حساب میکنی پیش نمیره

سونو رفتم گف ۴ هفته ای هنوز قلب نداره

۲ هفته دیگه بیا

دو هفته بعد شد شیش دبگه 

قلب داشت!

بعد ببین

من تو ۴ هفتگی یه زنانم رفتم

طبق پریودی حساب میکرد گف الان باید ۷هفته باشی

رسد نکرده احتمالا سفط باید بشه

من انقققققد گریه کردمممممم که نگم!

رفتم یه دکتر دیگه گف نه

تخمک گذاری ها فرق داره

احتمالا تخمک گذاریت دیر تر بوده دیرتر لقاح و بارداری صورت گرفته

هنینم بود

تو شیش هفته قلب تشکیل شد

الانم دو سالشه کنارم خوابیده😅

برا این میگم طبق حساب خودت گاهی پیش نمیره

شش هفته از اولین روز اخرین پریودیت حساب کردی؟

عزیزم من تویه حاملگی اولم لکه بینی هم نداشتم هشت هفته رفتم سونو قلب تشکیل نشده بود با دارو سقط کردم حاملگی دوم هشت هفته رفتم تشکیل شده بود حاملگی سوم لکه بینی داشتم هشت هفته رفتم تشکیل شده بود به دلت بد راه نده لکه بینی هزار دلیل داره من تا سه ماهگی لکه بینی زیاد داشتم هماتوم بود الان دخترم 5 سالشه