2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😁

313 بازدید | 17 پست

رفتیم شهرستان خونه خواهرم البته چون قرار نبود بریم اونم خونه نبود سر کار بود یه خواهر دیگم اونجا بود برامون شام درست کرد خوردیم صبح شد ابجیم از سر کار اومد خوابید اون یکی خواهرمم هنوز بیدار نبود من رفتم غذا درست کنم دیگه کم کم نزدیک یازده دوازده بود ابجیم بیدار شد براش صبحونه گذاشتم بعد یهو گفتم گناه داره شب غذا نخورده از غذای دیشب براش گرم کنم الکی صبحونه نخوره دیگه ساعتم نزدیک نهار بود همزمان هم داشتم غذا درست میکردم غذا دادم ابجیم خورد حالااااااا شنیدم که به جاریم گفته اینا غذا خوردن به من تعارف نکردن اخه غذای شب مونده و دست خورده درحالی که من خودم غذای گرم درست کردم تعارف داره؟ بماند که زیاد اذیت میکنه اما دیگه بجا دستت درد نکنه نباید پشت سرم حرف بزنه من واقعا نمیدونم باهاش چه رفتاری کنم خیلی ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر دستت و تا اینجا بکنی تو عسل بکنی تو حلق مادرشوهر نمیگه مرسی خیالت راحت ولش کن بزا بسوزه

تا کجا دقیقا 🤣🤣🤣 نبین میخندم کلی دارم حرص میخورم دلم میخواد زنگ بزنم بهش بگم خجالت بکش

😭😭ای خدااا…. هیچی ولش کن اهمیت نده گفته که گفته…. واسه منم قهر کرده که امدیم عیادت (همسرم مریض بو ...

منطق قدیمیا رو درک نمیکنم انتظار دارن از صبح تا شب رو بهشون سجده کنی دستو پاشونو ببوسی اخرشم راضی نیستن اخه اصلا اتفاق خاصی نیست بنظرم 😑

به عقل ناقصشم نمیرسه که شاید طرف چیزی تو خونش  نباشه درست کنه برا شام حناق بخوری هی

اره بخداااا … حالا من خسته از مریض داری اصلا حواسم نبود که تعارف کنم درصورتی که شوهرم تعارفی زد حالا اینو کرده پاستان قهر کرده منم گفتم بجهنم که قهر کردی …از همه جیز بهانه میاره 

منطق قدیمیا رو درک نمیکنم انتظار دارن از صبح تا شب رو بهشون سجده کنی دستو پاشونو ببوسی اخرشم راضی نی ...

اره بخدا فکر کن چون طرف نگفته شام بمونید قهر کنی !!!! منم گفتم به درک که قهری چکارت کنم حالا