من ۲۲اذر تاریخ پریودم بود تا روز ۱۶پریود نزدیکی داشتم ویک روز مونده به موعد بی بی چکم پررنگ شد ویه هفته بعد از موعد بتام بالای ۴۰۰۰بود اینو میگم که بدونین لقاحم دیر نبود هفته پیش به حساب تاریخ پری هفت هفته وشش روز رفتم سونو قلبشو ندید امروز رفتم یه سونو معتبر به تاریخ پری هشت هفته وشش روزم بود ولی سونو گفت پنج هفته و چهار روز قلبشم نبود گفت دو هفته دیگه بیا ولی من میخوام تحرکم بالا ببرم زعفرون بخورم بلکه خودش سقط شه دوتا سقط دیگم داشتم دیگه نمیخوام کورتاژ شم گناهه بنظرتون؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب تو پنج هفته چی دید جنینم بود یا فقط ساک مال من جنینو میبینن ولی قلب نداره
عزیزم تو پنج هفته قلب تشکیل میشه اخه چرا اینجوری میکنی ۳ هفته صبر کن نترس اگه خدایی نکرده رشدش متوقف شده باشه خودش میوفته چون ۷ ۸ میلی هست تو هیچ جای جهان نطفه ۵ هفته قلب نداره
تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
تو به نی نی مجال میدی اخه ببینی رشد داره یا نه ؟ علایم حاملگی تو هفته ۸ ۹ شروع میشه بعضیا هم کلا ندا ...
حالم از نی نی هام بهم میخوره که منو این جوری خون به جیگر میکنند سه تا سقط میدونی هربار میرم واسشون لباس اسباب بازی میگیرم ولی از دلم میرن ولی بغلم نمیان