2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون کاردرستی چیه؟؟؟

150 بازدید | 8 پست

درباره تاپیک فیلم که قضیه دوستم رو گفتم که شوهرش گذاشته خونه باباش ووسایلش رو نمیاره

دوستمم میخواست خودش بره بیاره،که زنگ زده به وکیل اونم گفت،کاردرستی نیست،ممکن شوهرت بهت تهمت دزدی بزن وفلان

اما الان دوستم قصدشکایت وطلاق نداره،چکارکنه که شوهرش بیاد سمتش،خودش خیلی غرور داره

منم که بودم خودم میرفتم خونه خودم،اما دوستم وخانوادش،میگن باید حتما شوهره بیاددنبالش

حالا دوستم به جزصبرکردن،به نظرتون چکارکنه؟؟؟؟؟؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

نظرم  اینکه  مسائل  شخصیش  رو  به  همه  نگه .

اخه ماباهم این حرفارو نداریم

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه ماباهم این حرفارو نداریم

ربطی نداره   روانشناسا  میگن   زن و مرد  حق  ندارن  راجب حتی  نحوه  غذا  خوردن  طرفشون  با بقیه  درد و  دل  کنن . 

یه دلیل  بزرگ اختلاف  کشیده شدن  دعوا  به  اطرافیانه. 

.
ربطی نداره   روانشناسا  میگن   زن و مرد  حق  ندارن  راجب حتی  نحو ...

چی بگم والا

[QUOTE=274267564]چه خوب گرفتی😌😉[/QUOTEمن اصلا دلش رو ندارم،بارها شرایط دوستم برام پیش اومده،اما خودم فوری برگشتم.

اما دوستم میگه بمیرم هم خودم برنمیگردم،بااینکه لباس اصلا نداره،ووضع پدرم خوب نیست بگیم حالا می‌ره میخره