2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازس 

ببین علاقت ب چیه همونو شروع کن ب یادگیری

خود را ضعیف و کم ندادن 💕 تنها در این عالم ندان☆                         تو شاهکار خالقی 💎 تحقیر را باور نکن ⛔                بر روی بوم زندگی 👩🏻‍🎨هر چیز میخواهی بکش🌱                     زیبا و زشتش پای توست🪷تقبیح را باور نکن⛔                  تصویر اگر زیبا نبود💔  نقاش خوبی نیستی 😔                           از نو دوباره رسم کن 📝تقدیر را باور نکن⛔                             خالق تو را شاد آفرید💃🏻آزاد آزاد افرید🧚🏻‍♂️                      پرواز کن تا آرزو 🦋 زنجیر را باور نکن⛔

سلام دوست عزیزم.من یه کانال دارم به اسم ماه و داخلش پادکست درباره انرژی و کارما و ارزشمندی و  حال خوب   و روابط عاشقانه و لذت بردن از زندگی و... میزارم شاید کمکت کنه

https://t.me/zahraaaa7777mojeze

بدترین فکری که آدم می تونه توی این موقعیت داشته باشه اینه که دیگه دیر شده... باید ببینی توی چه حوزه‌ای استعداد داری و روی اون بخش از زندگی ات تمرکز کنی. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
من در آستانه ۴۰ هستم  مهارت‌های زیادی دارم ولی بازم همین احساس پوچی رو دارم فکر میکنم بحران ۴ ...

منم شهریور ۴۰ ساله میشم.خیلی بحران بدیه.من درس خونده ام.حالا پروژه ساخت و ساز کمه و من پروژه خیلی کم دارم  ولی انگار بهانس برای حال بدم.خیلی حس بدی دارم به خودم

منم شهریور ۴۰ ساله میشم.خیلی بحران بدیه.من درس خونده ام.حالا پروژه ساخت و ساز کمه و من پروژه خیلی کم ...

دقیقا منم شهریور میشه ۴۰ سالم 

عین شما دنبال دلیل حال بدم 

یدونه پسر دارم فقط یکساله افسردگی گرفتم که چرا دومی رو نیاوردم اوضاع کار هم که خلوته شده مزید بر علت