2777
2789

آدم خسیسی نیست نمیدونم چرا اصلا به روی خودش نمیاره بنظرتون چجوری بهش بفهمونم یا اصلا به روش نیارم 

ممنون میشم لایک نکنید💕😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که دعوا نکردین ینی دوست دارع😂🚶‍♀️

خستم از جماعت زنده‌کش مرده‌پرست! اما برای رفتن بلیطی گران تر از ماندن نیاز است. گاهی آنان که می مانند،بلیط و پای رفتن نداشتند؛ وگرنه می رفتند.  آقای قاضی ما یه بیماری مادر زادیه لاعلاج داریم : به هرکی می رسیم فکر می کنیم آدمه :)  ما بد نبودیم ، بلد بودیم دنیا مارو نمیخورد!    ما تُنگ بودیم ، اگه دریا بودیم که ماهی‌مون نمی مُرد!   نزا توی دلت سَردی بشینه ،گُل من | نزا اَشکاتو هر کی ببینه ،گُل من | نزا اینا واست نقش بازی کنن ،گُل من | نزا دنیاتو نقاشی کنن ،کُل شهر     میگن قلب استخون ندارع، پَ اینا چیه توش میشکنه?? واقعیت این نیس که تو داستان میگن/ واقعیت تو ایران و کوچست        واقعیت این نیس که واست از هوای بهشت میگن/ واقعیت همین زندگی پوچست

خوبه باز ب روی خودش نمیاره، من شوهرم ازم دستی پول گرفت🤣🤣

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 

تبریک بگو 

بگو منتظر کادوام ببین چی میگ 

اگ گفت باشه و چشم و.. اینا ک می‌خره 

اگ بی جنبه بازی دراورد  بگو داشتم شوخی میکردم بابا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه