2777
2789
عنوان

کسی هست تعبیر خواب بلد باشه؟

133 بازدید | 14 پست

دختر عمه ام خواب دیده که پدرش اومده بوده تو خونش و برای مادرش می‌گفته من پول میخوام بهم پول بدید دختر عمه منم یعنی تو عالم خواب رفته پول بگیره بیاره براش 

اینم بگم شوهر عمه ام تابستون فوت شده 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیرات میخواد

جدی؟ براش خیرات هم کردن وقتی خواب دیدن

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
عزیزم بلدی تعبییر

متخصص که نیستم از بس خواب میبینم تعبیر خواب ها رو خوندم یه چیزایی رو بلدم ولی شایدم خواب شما رو بلد نباشم خواب چی دیدی؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
جدی؟ براش خیرات هم کردن وقتی خواب دیدن

آره دیگه خیرات میخواد

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
متخصص که نیستم از بس خواب میبینم تعبیر خواب ها رو خوندم یه چیزایی رو بلدم ولی شایدم خواب شما رو بلد ...

خواب دیدم با یه نوزاد پسر رفتم زیارت خونه خدا؟؟

خدایاااااا این عدالته؟؟؟؟یکی به رنج🥲یکی به گنج🙂

پول چه خورد باشه چه اسکناس ،گرفتاریه ،احتملاذیه گرفتاری عمت داره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
آره دیگه خیرات میخواد

ممنونم گلم 

پول چه خورد باشه چه اسکناس ،گرفتاریه ،احتملاذیه گرفتاری عمت داره

جدی؟؟ ذیه گرفتاری عمت رو متوجه نشدم؟ 

جدی؟؟ ذیه گرفتاری عمت رو متوجه نشدم؟ 

احتمالا عمتون یه گرفتاری داره یا یه گرفتاری واسش پیش میاد 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
خواب دیدم با یه نوزاد پسر رفتم زیارت خونه خدا؟؟

احتمالا یه سری اهداف و آرزوهایی دارید که انشالله حاجت روا میشید. زیارت خانه خدا ادای قرض، شفای بیمار، برآورده شدن حاجت هست. نوزاد پسر هم مثل حاجت و اهداف و آرزوهاست 

اگر کسی در  دید که به حج می رود، یا موفق به  زیارت خانه خدامی شود و یا عملی را انجام می دهد که برای او ثواب حج کردن می نویسند. اگر بیمار این  را ببیند شفا می یابد و اگر مقروض ببیند، دین و قرضش ادا می شود. اگر از دشمنی نا ایمن است، از وی ایمنی خواهد یافت، یا سفری که در آن خیر و برکت وجود دارد، نصیب او می شود

احتمالا عمتون یه گرفتاری داره یا یه گرفتاری واسش پیش میاد 

ممنونم گلم