وای اصلا بخاطرهمین ماشین لعنتی عروسیم عقب افتاد الهی که الکی باشه اصلا الان وقتش نبود نمیدونم تو فکر شوهراحمقم چی میگذره
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
عروسیمونو عقب انداخت بخاطر این لعنتی ،دوساله عقدم خستم بقران ماشینش تازه گرفته asسال هست ،نمیدونم چه مرگشه
ما عروسیمون ۲۰برج۲بود ماشینوبرج۳تحویل میدن شوهرم میگه برج ۶عروسی میگیریم
نمیخام ب والله نمیخام داره میشه ۳سال خسته شدم از ننش از باباش اززندگی
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
عزیزم چه دلت پره...نده طلاهاتو بهش شما که هنوز دوران عقد هستین خیلی کار اشتباهی میکنی طلاهاتو میدی ...
فکرکردم جبران میکنه ادمه
ولشکن خاهردلم پره😂
چرا ثبت نام کردین خب میذاشتین به ما بی ماشینهای واقعی برسه 😭😭😭 چقدرم خوشحال میشدیم
مگه من ثبت نام کردم ،چمیدونم چی به سرش زده، میخاسته یه تیر توتاریکی بزنه خورده تو هدف
دقیقا میگم خدایا چرابه کسایی ک احتیاج دارن نمیدی
نمیدونم حکمتش چیه