2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدیدش اومده؟؟؟

من دیشب اون قسمتی رو دیدم ک نبویان نوستراداموس شد و با مافیا بازی کرد

این حسنی همونجام رو اعصاب بود😑هیچکی ب معین شک نداره

گیرداره ک من گردن میگیرمش

بشین سرجات بزار بقیه کارشونو کنن دیگه😐

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤

کدوم ساید برد؟

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

[QUOTE=274242006]جدیدش اومده؟؟؟ من دیشب اون قسمتی رو دیدم ک نبویان نوستراداموس شد و با مافیا بازی کرد این ...[/QUOTEجایی ک کسی رو یارش نبود گردن میزاشت برا یارش می‌گفت اول معین رو بدیم بیرون بخاطر اینکه جا پای خودش رو محکم کنه اگه نبویان با مافیا نبود اولین نفر بیرون بود حسنی 

جدیدش اومده؟؟؟ من دیشب اون قسمتی رو دیدم ک نبویان نوستراداموس شد و با مافیا بازی کرد این ...

امروز قسمت جدید اومده بود 😂حسنی شهر بود داشت یه تنه شهر و خراب میکرد با اعتماد به نفس

اره

نمیدونم چرا گیر داده بود ب امیر مهدی ژوله

مافیاهایی ک شهر معلوم کردو اصلا نزد

تهشم میربها رفت پیش امیرسلیمانی 

خب معلوم بود میزاره پیش امیرسلیمانی دیگه 

ای بابا

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•