fatemehomid مدیر استارتر عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 745 عنوان کارد بزنی خونم در نمیاد😮💨 304 بازدید | 5 پست ۳ ماهه یارانه رو جدا کردیم از خانواده ولی هنوز میره حساب خانوادمون پس چرا قطع نمیشه شوهرم الکی میگه رفته جدا کنه یا همین قدر طول میکشه از کجا بفهمم هنوز کلی چیزای قشنگی هست که تجربه نکردیم...💛🌼 1401/11/24 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babsfanji عضویت: 1401/02/29 تعداد پست: 2893 وای یه بار منجلو جمع داد زدم گفتم کارد بکنی تو کو.نم در نمیاد وای خیلی بد بود عجب سوتی ای دادم اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...
بانو_ارديبهشتى_ام عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 14554 ما رفتیم جدا کنیم کلا یه روز طول کشید رفتیم پلیس به علاوه ده یه کاغذ بهمون داد رفتیم بانک و تماماز همون ماه واریز شد به حسابمون ٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
ziba574 عضویت: 1400/03/27 تعداد پست: 3218 ما رفتیم جدا کنیم کلا یه روز طول کشید رفتیم پلیس به علاوه ده یه کاغذ بهمون داد رفتیم بانک و تمام از ... دقیقا بلافاصله بعداز جدا کردن واریز میکننشوهرت جدا نکرده یل مراحلشو تکمیل نکرده بخاطر همین ثبت نشده میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍... ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍)
dyana78 عضویت: 1401/11/17 تعداد پست: 6854 ثبت میکرد همون ماه اول میومد حساب خودتون اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
nasim261 عضویت: 1401/08/09 تعداد پست: 955 وای یه بار منجلو جمع داد زدم گفتم کارد بکنی تو کو.نم در نمیاد وای خیلی بد بود عجب سوتی ای دادم 😅🤣🤣🤣🤣 💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺