2777
2789
عنوان

میگرن شدید

11061 بازدید | 79 پست

بچه ها سلام من ۳۰ساله میگرن دارم که بعدفوت مادرم خیلی وحشتناک شد نزدیک ۲ساله .دکتر مغزواعصاب رفتم اول گفت مشکوک به تومور مغزی هستی وسه جور تست ونوارمغزی گرفت وام آی آر که همه میگرن شدید نشون داده طوری که سمت راست مغز خونرسانیش مشکل داره .داروهام گاباپنتین واورلپت واس سیتالوپرام وپروپانولوله ولی بازم هرروز درد دارم کلی مسکن میخورم.سوالم اینه که من تو درد پروپانولول بدترم میکنه ولی وقتی خوبم میخورم حمله هام کمتر میشه نمیدونم چیکارکنم؟دکتر دوتا ۲۰ میلی داده من دوبار ۵میخورم ینی ده رونصف میکنم.وای که هرروز صبح بادرد پامیشم مسکن همه چیز میخورم تاساکت بشه روزی ده تامسکن اقلا چیکارکنم؟چیزی به فکرتون میرسه؟؟

منم میگرن دارم شدید مسکنای خوراکی تقریبا دیگه هیچ تاثیری ندارن برام، سعی میکنم تغذیه ام رو رعایت کنم چیزای تحریک کننده نمیخورم و هربار میرم حجامت حالم خیلی بهتر میشه

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل توام

پروپرانولو خودبخود قطع نکنی خطر داره

من سوماتریپتان میخورم موقع درد گاهی جواب نمیده میرم امپول میزنم

دست و پاهام یجوری میشه همش فکر میکنم ام اس دارم 

اورلپت و اینارو هم قطع کردم خونریزی شدید زنان میگرفتم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

عزیزم منم میگرن خیلی شدید دارم ولی این قرصا رو مصرف نمیکنم

یعنی دکار بهم گف برو بگیر ولی همیشه باید بخوری ولی من نگرفتم

هزار تا راهو انجام دادم

طب سنتی رفتم 

از هرکاری ک بگی انجام دادم فایده نداشته

الان فقط وقتایی ک سردرد میکنم ریلایف میخورم و ب زور میخوابم یک روز طول میکشه تا سر دردم ساکت بشه

بیشتر سعی میکنم تو رژیمم رعایت کنم یا عینکمو بذارم 

از چیزایی ک اعصابمو خورد میکنه دوری کنم

از نورر هم به شدت دوری میکنم تا اوکی باشم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

منم ۹ساله میگرن دارم و هیچ مسکنی دیگه روم جواب نمیده  والان هم سردرد دارم و دوسه روزه شروع شده

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
منم مثل توام پروپرانولو خودبخود قطع نکنی خطر داره من سوماتریپتان میخورم موقع درد گاهی جواب نمیده م ...

اورلپت رو دکتر به من گفت نباید سرخود قطع کنی اصلا حتی تعدادش رو هم کم داد گفت باید تحت نظر باشی

من خیلی سرچ کردم.خیلیا با بوتاکس میگرن خوب شدن بعضی با حجامت

رعایت غذایی هم داره کاکائو شکلات کافئین پنیر گاهی همه لبنیات مضره

قبل از شروع حمله  جلوشو بگیرید.گلاب و نارنجو پرتقال بو کنید. روغن بنفشه بگیرید هروقت خواست شروع بشه بریزید تو بینی. از بو عطر دوری کنید

دردم از یار است و درمان نیز هم
من خیلی سرچ کردم.خیلیا با بوتاکس میگرن خوب شدن بعضی با حجامت رعایت غذایی هم داره کاکائو شکلات کافئی ...

البته برای من ورزش و دور بودن از استرس هم خیلی تاثیر داشته و چیزی که خیلی بد باعث سردردم میشه خوردن پنیر

اورلپت رو دکتر به من گفت نباید سرخود قطع کنی اصلا حتی تعدادش رو هم کم داد گفت باید تحت نظر باشی

من کلا یکی دوماه خوردم هر روز خونریزی داشتم موقع رابطه که هیچ سیل خون 

دکتر خودش گفت قطع کن 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤