2777
2789

واقعا برام سواله نه فوش دادن نه هیچی 

برای چی تعطیلشون میکنید بدبختا رو 

ده روزه ۹۰ میلیون خوابوندن الان ناراحتن بنده های خدا 

دارن درد دل میکنن عزیزم

طبیعیه عزیزم کجای ایران آزادی بیان هست که توی نی نی سایت باشه خوشگلم؟؟؟ تاپیک فوتبال ممنوعه سیاسی ممنوعه اجتماعی ممنوعه دینی ممنوعه فقط خواهر شوهر و مادر شوهر و حس ششم آزاده

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان پیشنهاد بدید اون ۹۰تومن رو چیکار کنیم بهتره؟بزاریم بانک وام بگیریم سود بگیریم طلا بخریم؟چیکارش کنیم😣ما ماشین نداریم۳۰تومن دیگم داریم ماشین نمیکنه این پول😭

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
الان پیشنهاد بدید اون ۹۰تومن رو چیکار کنیم بهتره؟بزاریم بانک وام بگیریم سود بگیریم طلا بخریم؟چیکارش ...

عزیزم 

ماشبن مدل پایین میکنه براتون دوست ندارید؟؟؟

طلا بگیر حداقل ارزش پولتون حفظ بشه

الان پیشنهاد بدید اون ۹۰تومن رو چیکار کنیم بهتره؟بزاریم بانک وام بگیریم سود بگیریم طلا بخریم؟چیکارش ...

فقط طلا بگیر فقط

من مذهبی ام اما نه خشک مذهب. طرفدار سفت و سخت علم محوری ام اما نه علم زده. من به پیشرفت کشور های غربی معتقدم اما غرب زده نیستم. من میانه رو ام. میانه روی هنر زندگی است

خب تا قبل این نداشتیش؟ وام گرفتی برای همین کار؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
عزیزم  ماشبن مدل پایین میکنه براتون دوست ندارید؟؟؟ طلا بگیر حداقل ارزش پولتون حفظ بشه

پراید۸۶دیروز رفتیم دیدیم ۱۳۰تومن تازه ما۱۲۰تومن داشتیم اخرشم مکانیک گفت جعبش ضربه داره اگه گیر بیاد سالم باشه دوس داریم😔

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
پراید۸۶دیروز رفتیم دیدیم ۱۳۰تومن تازه ما۱۲۰تومن داشتیم اخرشم مکانیک گفت جعبش ضربه داره اگه گیر بیاد ...

انشالله که خدا خودش براتون جور کنه دیوار شهرهای دیگه م نگاه کنید