2777
2789
عنوان

مرورگر گردو

195 بازدید | 17 پست

خانما کسی اینجا از مرورگر گردو استفاده میکنه ؟خواستم ببینم برای شما هم خرابه هیچی بالا نمیاره وقتی سرچ میکنین چون تا دیشب هیچ مشکلی نداشت چند ساعتیه انگار قاطی کرده 

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخواستم حساسیت به پروتیین گاوی داره. تو یه تاپیک قدیمی دیدم شمام گفته بودین پسرتون حساسیت داشته. خواستم بدونم پسر گلتون علایمش چی بود و شکر خدا کی درست شد? ممنون میشم کمکم کنید. در ضمن کیف کردم از امضات ممنونم 

سلام عزیزم. خواهش میکنم اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده خیلی داغونم. در مورد پسرم ازتون راهنمایی میخو ...

سلام گلم خوبین راستش من بچه هام همشون همین مشکلو داشتن متاسفانه پسرمم علائمش تب شدید اسهال  یهو بی مقدمه اینطوری شد ۵ ماهگی بود تقریبا ازمایشاش ویروس و میکروب و هیچ چیزی نشون نداد به به خاطر همین تشخیص داد دکتر که حساسیته و همینطورم بود چون حالش بد بود بستری شد یک هفته بعدم مرخص شد من چون شیر خودم میدادم کلا رفتم توی رژیم یعنی مطلقا هیچی نباید خورده بشه که شیر داشته باشه مگه اینکه شیر گوسفندی یا شیر سویا بتونین پیدا کنین که خب خیلی اذیت کننده بود ولی چاره ای نیست تنها راهش همینه پرهیز کردن من خیلی ضعیف شدم و دور و بر ۱۰ تا ۱۱ ماهگیم خود به خود از بین رفت علائمشون و خدا رو شکر خوب شدن البته با مقدار کم امتحان میکردم تا اینکه دیگه مطمئن میشدم خوب شدن

در مورد امضامم ممنون عزیزم لطف دارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم خوبین راستش من بچه هام همشون همین مشکلو داشتن متاسفانه پسرمم علائمش تب شدید اسهال  یهو ...

خداروشکرررررر. پسر منم پنج ماهشه یه ماهه براش تشخیص دادن. حسابی خودم باختم. پسر منم مدفوعش شل میشه و خلط میاد تو مدفوعش. یعنی تست گرفتن گفتن به گردو و بادام و گوجه و پروتیین گاوی حساسه. یعنی شکر خدا انشالله درست میشه? بچه های شما همشون یازده ماهگی درست شدن? 

خداروشکرررررر. پسر منم پنج ماهشه یه ماهه براش تشخیص دادن. حسابی خودم باختم. پسر منم مدفوعش شل میشه و ...

آره عزیزم درست شدن الهی شکر ولی خب درک میکنم واقعا سخته و فشار میاد به مادر منتها مریضی خاصی نیست تنها راهش پرهیز کردنه که هیچ مشکلی دیگه پیش نمیاد اگه کامل رعایت کنین هر بچه ای هم ممکنه علائمش فرق داشته باشه یه کم

واسه من حساسیت به لاکتوز بودن

آره عزیزم درست شدن الهی شکر ولی خب درک میکنم واقعا سخته و فشار میاد به مادر منتها مریضی خاصی نیست تن ...

اها پس شما که شیر خودتون میدادین باید قطره ایزی کول اینا هم میدادین که لاکتوز شیرتون رو بشکنه براشون

اها پس شما که شیر خودتون میدادین باید قطره ایزی کول اینا هم میدادین که لاکتوز شیرتون رو بشکنه براشون

نه من هیچ دارویی بهم ندادن فقط خودم پرهیز غذایی باید انجام میدادم

یعنی الان این قطره میدن بعد چیزایی که شیر گاو داره مادر میتونه مصرف کنه؟

نه من هیچ دارویی بهم ندادن فقط خودم پرهیز غذایی باید انجام میدادم یعنی الان این قطره میدن بعد چیزای ...

پس حساسیت به لاکتوز نبوده چون شیر مادر خودش لاکتوز داره باید شکسته بشه. همون حساسیت به پروتیین بوده

پس حساسیت به لاکتوز نبوده چون شیر مادر خودش لاکتوز داره باید شکسته بشه. همون حساسیت به پروتیین بوده

به من گفتن حساسیت به لاکتوز شیر گاو یعنی فقط به شیر گاو حساسیت داشت که اگر نمیخوردم مشکلی پیش نمیومد

به من گفتن حساسیت به لاکتوز شیر گاو یعنی فقط به شیر گاو حساسیت داشت که اگر نمیخوردم مشکلی پیش نمیومد

لاکتوز قند شیر هست فرقی نداره چه شیری باشه.مادر گاو بز گوسفند کلا هر شیری قندی داره به اسم لاکتوز

لاکتوز قند شیر هست فرقی نداره چه شیری باشه.مادر گاو بز گوسفند کلا هر شیری قندی داره به اسم لاکتوز

راستش من تحقیق زیادی در موردش نکردم دیگه ولی میدونم طبق گفته دکتر برای بچه هام اسم حساسیتشون حساسیت به لاکتوز یا عدم تحمل لاکتوز گاوی بود ولی فکر نکنم تفاوت زیادی با حساسیت به پروتیین داشته باشه 

نمیخواد نگران باشین معمولا برای بچه های زیر یکسال میش میاد که بدنشون نمیتونه تحمل کنه و بعد به مرور درست میشه و اون قطره ای هم که میگین اسمش اشناس فکر میکنم برای نفخ و دل درد بچه ها هس 

سوال پرسیدن عیب نیست 😉

سوال نکردن و در جهالت موندن عیبه 🙂

حالا فرض کن اعتماد به نفستم بالاست .

شوهرت چون یک زن دیده و ناخناش خوشگل بوده و شما ناخنات خوب نیست، میره خیانت میکنه ...

شما چه میکنی ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...