2777
2789

بچه ها من عربیم فول هستش دنبال کارمترجمی ام ولی همه رزومه می خوان پیشنهاد دارید که چیکار کنم

خودم لیسانس کشاورزی دارم 

انگلیس رو هم شروع کردم که فول بشم اما نمی دونم چکار کنم آخه پس اونایی که رزومه ندارن باید تواین مملکت چکار کنن😓😓😓😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه انگلیسی رو فقط اطلاع دارم ولی شما دست از تلاش برندار حتما یه جایی بلاخره رزقتو پیدا میکنی

بنده‌ای‌باخداگفت:اگرسرنوشت‌مرانوشته‌ای پس‌چرادعاکنم؟خدا‌گفت:شاید‌نوشته‌باشم‌هر‌چه‌دعا‌کند!˘˘‌ ✨️🪴

برو کافی نت   شماره بذار  ترجمه خواستن بهت زنگ میزنن

امام باقر (عليه السلام) فرمود دعا قضا را رد می کند اگرچه ثبت و ضبط شده باشد. در ادامه روایت می‏فرماید: حضرت انگشت‎هایشان را مُشت کردند و به کنایه فرمودند اگر قضای تو به این محکمی هم باشد، خداوند آن را باز می‎کند! صدقه قضای قطعی را دفع می کند..

بهترین کار برای شما اینه اگر با محیط دانشگاهی در ارتباط هستید با کمک استادها تکست ترجمه کنید و یا ترجمه مقاله کوتاه گردآوری کنید 

زمان زیادی نمیگیره و همزمان در رزومه ذکر میشه همکاری با فلان‌استاد ور فلان کتاب یا ترجمه مقاله ساب میت شده فلان دانشگاه