2777
2789
عنوان

خانمهای وارد به لیزر موهای زائد

1892 بازدید | 14 پست

سلام صبحتون بخیر ی سوالی داشتم من ۷ جلسه با دستگاه الکساندرایت رفتم لیزر اما به خاطر دوری راه و داغ بودن دستگاه میخوام دستگاه رو عوض کنم اسم دستگاه جدید تیتانیوم هست بعد میترسم طول موج دستگاه ها به هم نخورن من برم بعد دوباره موها دربیادش 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

برای همین میترسم ولی بهرحال تصمیم نداشتم دیگه اونجا برم خیلی دور بود و داغ بود اواخر دیگه دستگاه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اتفاقا من همین کارو کردم فقط گفته بود باید دوماه از لیزر قبلی بگذره خیلی ام تاثیرش بیشتر بود دستگاه ...

واقعا امرو که زنگ زدم خانومه هم همین رو گفت گفت بزار دوماه بگذره بعد من برج پیش ۱۴ رفتم یعنی کی برم پیشش شما دستگاه جدید که رفتی چی بود اسمش

واقعا امرو که زنگ زدم خانومه هم همین رو گفت گفت بزار دوماه بگذره بعد من برج پیش ۱۴ رفتم یعنی کی برم ...

عزیزم یه سوال داشتم

من ۸جلسه لیزر رفتم با دستگاه اشمیت خیلی تعریف میکردن

خیلی خوب بود

دورع های ۳ماهم شروع شد الان دومین سه ماهه هستم

ولی بازم موها دراومده خیلی کم رنگ‌و‌نازک

ولی بازم دراومده

نمیدونم طبیعیه یا دستگاهم رو عوض کنم

عزیزم یه سوال داشتم من ۸جلسه لیزر رفتم با دستگاه اشمیت خیلی تعریف میکردن خیلی خوب بود دورع های ۳م ...

نمیدونم بخدا عزیزم من هنوز تو شارژ نرفتم این جلسه برم میشه هشتمین جلسه ولی وقتی بری تو شارژ که نباید در بیاد خصوصا همه جا ولی بکینی پایین هاش چون هورمونی هست بیشتر مقاومت میکنه

ببخشید هی سوال میکنم راضی بودی شما ازش 

من بیکینی و زیربغل ۱۰ جلسه با الکس رفتم بد نبود دیگه اینجا دوجلسه رفتم خیلی خوب بود الان دیگه اونارو نمیرم ساق پا میرم سه جلسس انگار دیگه مویی نمونده همون جلسه اولم خیلی ریزش داشتم

من بیکینی و زیربغل ۱۰ جلسه با الکس رفتم بد نبود دیگه اینجا دوجلسه رفتم خیلی خوب بود الان دیگه اونارو ...

وای چی عالی اخه خوشحالم چونکه این مرکز لیزر کوچه کناریمون هست نزدیکه عالیه ولی قبلی خیلی دور بود