2777
2789

سلام 

دوستان جاریم دوروزه زایمان کرده 

و ما یکساله رفت امد نداریم برادر شوهرم گفته بود با من رفت امد نکنه بخاطر یه دلیل مزخرف ک همه حق رو ب من دادن چون کاملا بیخودی بود و از حسادت اینجوری گفته بود 

حالا ک زایمان کرده شوهرم میگ نمیرم منم نمیخام ک برم ولی دوس دارم شوهرم بره میدونم ک من کوچیک میشم ب رفتنش ولی نمیخام خاطره بدی براشون بمونه از طرفی چون بچه دار نمیشم نمیخام بگن از حسادتش نزاشت داداشم بیاد 

خودمم میخام جاریمو دیدم بهش تبریک بگم از طرفی دودلم چون برادرشوهرم به اون یکی جاریم گفته بوده ک من تو زندگیشون دخالت میکردم نمیدونم زنگ بهش بزنم یا بزارم وقتی  دیدمش تبریک بگم چون همسایه دیوار ب دیواریم یا اینکه کلا بیخیال بشم 

چون روزای خوبیو کنار جاریم داشتیم دوس دارم مادر شدنشو تبریک بگم کلی هم گریه کردم برا این موضوع الانم با گریه تایپ کردم چون واقعا ناراحتم ک نمیتونم ببینمش از طرفی نمیخام شخصیتم خورد شه پیششون حتی به شوهرمم بروز ندادم ک چقد ناراحتم از این موضوع توروخدا یه راهکار منطقی بهم بدین

گاهی تنها مرگ درمان است...✌🚶‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو میخای ادم خوبه بشی 

ولی راهش نیس 

بی ارزش نکن خودتو 

بعدم ب سیاست نیاز نداری خدای سیاستی تو

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

به هیچ وجه شوهرت روتنها نفرست!

اگه توهین بهش شده دلیلی نداره مجدد رابطه داشته باشین ولی اگه چیز مهمی نبوده بذار چندروز دیگه دوتایی برید تبریک بگید ولی ارتباطت رو زیاد نکن دیگه .درحد همین مناسبت و...

عزیزم زنگ بزن به جاریت و تبریک بگو به شوهرتم بگو به برادرش زنگ بزنه تبریک بگه با احترام کامل و مثل غریبه ها نه خیلی صمیمی برا دیدن بچشم اگه فامیل جمع شدن برن خونشون برو باهاشون شوهرتم تنها نفرس

شوهرت خودش باید تصمیم بگیره تو دخالتی نکن شوهرت هم کار خوبی میکنه زن و شوهر باید پشت هم باشن تا کسی به حریمشون تعرض نکنه و اجازه بی احترامی نده ، کاری نداشته باش زندگی خودت و بکن 

بهش تبریک بگید اما شوهرت بدون تو وقتی خودش دلش نخواسته بره تو اصرار نکن والا مردم تو اینجور مواقع به زور شوهرو میگیرن نره تو باید قربونشم بری که اینقدر درک داره که زنشو کوچیک نکرده نه اصلا نزار بدون تو بره اگر یک در هزارم خواستید برید باهم برید سرسنگین با مادرشوهرت اینا و بیاید

تو میخای ادم خوبه بشی  ولی راهش نیس  بی ارزش نکن خودتو  بعدم ب سیاست نیاز نداری خد ...

نمیخام ادم خوبه بشم فقط ناراحتم ک نمیتونم جاریمو ببینم چون ماباهم خوب بودیم برادرشوهرم خراب کرد 

به گوشیش زنگ بزن تبریک بگو و بگو خیلی خوشحال شدم از مادرشدنت و دلم میخواس می اومدم از نزدیک تبریک بگم ولی شوهرت راصی نیس و منم نمیخوام آرامشت به هم بخوره و دلخوری پیش بیاد

خدا بچه ات رو نگه داره دوماد یا عروس اش بکنی خوشبخت بشه و فلان

نمیخام ادم خوبه بشم فقط ناراحتم ک نمیتونم جاریمو ببینم چون ماباهم خوب بودیم برادرشوهرم خراب کرد  ...

ناراحتی ک جاریتو نمیبینی؟‌

بزا باور نکنم

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
بهش تبریک بگید اما شوهرت بدون تو وقتی خودش دلش نخواسته بره تو اصرار نکن والا مردم تو اینجور مواقع به ...

اره میدونم اما اینجوری خاطره بدی میشه براشون 

مادرشوهر پدر شوهرم فوت شدن 🥲