2777
2789
عنوان

خواستگاری😫😫😭

640 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

سردرگمم 

کسی هست تو نیرو هوایی سپاه باشه کار اطرافیانش ؟ با اوضاع الان فکر کردن به خواستگاری ک مهندس کامپیتوتر و اینجا کار میکنه اصلا درسته ؟؟

خودم ۲۴ سالمه اون ۲۸ 

این چند ماه خواستم کنکور بدم...داشتم خوب هم میخوندم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ...اگه شغلش استخدام جای دیگه بود انقدر استرس نداشتم چون اصلا علاقه به کارای نظامی اونم مث این ندارم ...

از طرفی همش میگن بهم سنت رفته بالا هنوز دیپلمی و ...

چ ربطی داره ؟ سنت رفته بالا دیپلمی

یعنی ازدواج کنی دکترا بهت میدن؟

چرا نفهمیدم  

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سن رو ولش کن

بعصیها که اینجور جاها استخدام میشن محدودیت دارن مثلا هرمسافرتی نمیتونن برن خانومشون باید پوشش خاص باشه اینا رو بپرس ازش

بعدشم سنت بالا نیست برو دانشگاه بدون کنکور ثبت نام کن عمرت رو پای کنکور هدر نده و سعی کن بری یه جا کار پیدا کنی

هن:/😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

آبجی اگه اولویتت درس هست که نباید به خاستگار فکر کنی ولی اگه دلت میخواد ازدواج کنی این مورد خوبیه هم از نظر مدرک تحصیلی وهم موقیت نظامی بودن حقوق ومزایای خوبی داره ومیتونه خوشبختت کنه 

همسن منی به منم میگن

مادربزرگم توروم میگه تورو دیگه کی میگیره من همسن تو بودم ۳تا داشتم

خاله هامم میگن ولی من برام مهم نیست مهم انتخاب باکیفیته عزیزم.اگر میبینی که آدم خوبیه ازدواج کن درستم بخون

فقط اینکه درست فکر کن 

ما نمونشو داریم زندگیشون یکم سخته ولی واسه آدمایی که مثل خودشونه سخت نیست

مثلا کسی که می‌خواست زن بگیره از طرف ادارشون رفتن واسه تحقیق باز جا با جا و سِمَت ها متفاوته

چ ربطی داره ؟ سنت رفته بالا دیپلمی یعنی ازدواج کنی دکترا بهت میدن؟ چرا نفهمیدم    

نه میگن تو نمیتونی پزشک بشی تهش بشه پرستار که باز خواستگار بیاد شرایطش مث اینه شایدم اصلا دیگه کسی نیاد

انشاالله که همین امسال پزشکی دانشگاه تهران قبول شی، ولی بدون وقتی ۵ ۶ سال نتیجه نگرفتی، احتمالا امسالم یه دانشگاه معمولی یه رشته معمولی بیاری.

پس جهت احتیاط با این دید خواستگاراتو ببین. بطور خاص سپاهی دوست نداری نرو چون خیلیا عاشق سپاهی ان خیلیا هم بدشون میاد. ولی در عین اینکه با آدمِ بلحاظِ اخلاق و شخصیت بد حتی تو سی چهل سالگی ازدواج نکن، ولی  بلحاظ مادی سخت نگیر. واقع بین باش نسبت به شرایطت.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
همسن منی به منم میگن مادربزرگم توروم میگه تورو دیگه کی میگیره من همسن تو بودم ۳تا داشتم خاله هامم ...

منم۲۴ سالمه خاستگارهم داشتم ب دلم نشسته، تازه بابامم میگه بچه هستی هنوز، یعنی پیر شدم، الان بنظر خودم زوده آمادگی زندگی مشترک وندارم