2777
2789
عنوان

برم دکتر عمومی یا متخصص عفونی؟

391 بازدید | 11 پست

سلام من نوزادم ۴۰روزشه الان بار دومه تو این ۴۰روز سرماخوردم 

یکسری دکتر رفتم خوب شدم  باز دوباره مریضیم برگشته  بنظرتون کدوم دکتر برم؟

بچمم شیر خشک نمیتونه بخوره باید شیر خودمو بخوره 

میترسم برم عفونی دارو قوی بده براشیرم بد باشه از اونطرف میترسم برم عمومی

باز دوباره  مریضیو بدترشو چن روز دیگ بگیرم 

راهنمایی لطفا

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
برو دکتر داخلی بنظرم و حتمن بهش بگو شیر میدی بچت چهل روزشه

صدام اصلا درنمیادا ببین چقد شدیده نتونستم حتی صبحانه بخورم از گلوم تا گوشام انگار چرک کرده خمینجور چرک میاد از گلوم 

گوشام درد میکنه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدام اصلا درنمیادا ببین چقد شدیده نتونستم حتی صبحانه بخورم از گلوم تا گوشام انگار چرک کرده خمینجور چ ...

عزيزم حتما متخصص مراجعه کن که خدایی نکرده نوزادت درگیر نشه

..dental stu
صدام اصلا درنمیادا ببین چقد شدیده نتونستم حتی صبحانه بخورم از گلوم تا گوشام انگار چرک کرده خمینجور چ ...

من کلن همیشه میرم داخلی حتی واسه ی سرماخوردگی جزیی چون داروهاشون بنظرم خیلی بهتر از عمومی و عفونیه . تهرانی؟ دکتر خوب میشناسم

من کلن همیشه میرم داخلی حتی واسه ی سرماخوردگی جزیی چون داروهاشون بنظرم خیلی بهتر از عمومی و عفونیه . ...

نه اصف

برعکس میگی عزیزم 

ببر متخصص عفونی کودکان

پسره من پنج سالشه آبان ماه عفونت شدید گوش کرد ،بخاطره تعطیلی بردم متخصص کودکان به تجویزشون شک کردم ،چون امپول سفتریاکسون که چرک خشک کن قوی هست بصورت عضلانی برای پسرم تجویز کردن ، منم صبر کردم تا ببرم پیش متخصص عفونی کودکان پسرم ،که با یه قرص پسرم و خوب کرد ،

اون آمپولی که گفتم باید با بستری و سرم به بچه ها تزریق بشه 

برعکس میگی عزیزم  ببر متخصص عفونی کودکان پسره من پنج سالشه آبان ماه عفونت شدید گوش کرد ،بخاطر ...

عزیزم من خودم مریضم 

برعکس میگی عزیزم  ببر متخصص عفونی کودکان پسره من پنج سالشه آبان ماه عفونت شدید گوش کرد ،بخاطر ...

اها یعنی میگی متخصص عفونی بهتر بلده دارو تجویز کنه اره خودمم حسم همینه