2777
2789

دیشب یه شیر خشک نان ای ار خریدم بعد حواسم نبود بچم ب پروتیین گاوی حساسه 

الان بنظرتون صبحی ببرم عمض میکنن قرصی چیزی بجاش بدن یانه؟؟؟

داروخونه ش شبانه روزیه

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

اصولا نباید پس بگیره و کار درست هم همینه

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر باز نکرده باشی عوض می کنه 

ممنون خودمم حس میکنم عوض نمیکنن چون نمیتونن اعتماد کنن حالا میزارم اونجا وقتی از شیر گرفتمش خودم میخورم

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
فک نکنم عوض کنن چون اینطوری اون دارو دیگه قابل اعتماد نیست که بره دست مردم بعد برگرده داروخونه

امضات💚🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

شیر خشک رو به هیچ عنوان عوض نمیکنن....تجربشو داشتم که میگم ......

ممنون 

نه به هیچ عنوان قبول نمیکنه

امضات💚🤲🏻

مرسی عزیزدلم ..حتما دعات میکنم که مشکلاتت جوری حل شه که اصلا باورت نشه انشالله لایق باشم♥️♥️♥️

❤️🥺