2777
2789

یک مربی بهداشت داشتیم میگفت برین زیر دوش اب سینه هاتون رو بمالین تا سرطان سینه نگیرین 

منم هردفعه میرفتم حموم اینکارو میکردم بعد یک مدت احساس کردم سینم بزرگ شده😂البته خیلی کم

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
16سالیته و این دغدغه راداری،بعدیشم افزایش سینه یعنی به جا 2تا4تا بشد ،اون که تو میخوای سایزه اسمش

اخه همه اطرافیانمون ۹۰😐🚶‍♀️بعد من لباس میپوشم با اینکه ۷۵ اصلا معلوم نیست انگار صافه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک مربی بهداشت داشتیم میگفت برین زیر دوش اب سینه هاتون رو بمالین تا سرطان سینه نگیرین  منم هرد ...

اونم احتمالا مثلی اسی گنده دوس میداشدس

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
یک مربی بهداشت داشتیم میگفت برین زیر دوش اب سینه هاتون رو بمالین تا سرطان سینه نگیرین  منم هرد ...

😂😂بیین عیبی نداره من همینم امتحان میکنم یه ذره ام یه ذرس

اخه همه اطرافیانمون ۹۰😐🚶‍♀️بعد من لباس میپوشم با اینکه ۷۵ اصلا معلوم نیست انگار صافه

ابربذار،سنی اونام ببین ،بعد همه میدونن توهم داری معلوم بشد که چیطور بشد مثلا

گاهی اوقات دادن شانس دوباره ب کسی مانند دادن یک گلوله اضافه ب اوست،برای اینکه بار اول نتونست تورا خوب هدف بگیره
ورزش ساده که نه باید بری باشگاه چشم امر دیگه؟؟😂😂

فعلا همین بدید بریم کافیه😂

وای واقعا خیلی رو مخمه از طرفیم میترسم این ماساژ اینارو بدم دیگ خیلی یهو بزرگ شه 

از طرفیم میترسم دیگ رشد نکنه

ااخه دختر خالم ۶۰ بود تازه ازدواجم کرده بودی نمیدونم چرا برای اون دیگ هیچ رشدی نکرد

فعلا همین بدید بریم کافیه😂 وای واقعا خیلی رو مخمه از طرفیم میترسم این ماساژ اینارو بدم دیگ خیلی یه ...

اون عملکرد شوهرش ضعیف بوده ولش کن😂😂

برا تو گنده میشه خیالت راحت 😂😂

منم ۷۵ بودم بعد عروسی شدم ۸۵

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

اون عملکرد شوهرش ضعیف بوده ولش کن😂😂 برا تو گنده میشه خیالت راحت 😂😂 منم ۷۵ بودم بعد عروسی شدم ۸ ...

😂😂بیین میدونم خیلی پروام ولی شوهر مگ جز ماساژ میخواد چیکار کنه یا اصن چیکار میکنن ک بزرگ تر میشه بگید همون کار من خودم بکنم 

😂😂بیین میدونم خیلی پروام ولی شوهر مگ جز ماساژ میخواد چیکار کنه یا اصن چیکار میکنن ک بزرگ تر میشه ب ...

نه همون ماساژه چیز دیگه ای نیس😂

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

[QUOTE=274194962]ابربذار،سنی اونام ببین ،بعد همه میدونن توهم داری معلوم بشد که چیطور بشد مثلا[/QUOTE ...

حالت بدس ،از اوف اوف کردند پیداس،بخواب صبح مدرست دیرنشد،عامو ،ما 16سالیمون بود لباس گشاد میپوشیدیم که هیچی پیدا نباشد حالا اوف اوف میکونن برا پک وپست..ون گنده زشتس

حالت بدس ،از اوف اوف کردند پیداس،بخواب صبح مدرست دیرنشد،عامو ،ما 16سالیمون بود لباس گشاد میپوشیدیم ک ...

😂😂😂ایش من شوخی میکنم چرا شما جدی میگیری

بعدشم شما اشتباه میکردی گشاد میپوشیدی به من چه😎

الان همه دارن عمل میکنن ک تازه تنگ بپوشن