2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین!!!نمیخای توضیح بیشتری بده

راستش الان باید برم تا یه جایی کارمو انجام بدم شما بگید در مورد چی توضیح بدم برگشتم مفصل میگم

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

و در آخر خدا رو دیدم و همین باعث شد هرلحظه آرامش عمیقی داشته باشم که هیچ اتفاقی نمیتونه این آرامش و شادی رو کم کنه..

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
خیلی سخت بود ، خیلی اذیت شدم بااینکه دوسال سختی کشیدم اما بهش رسیدم و این رسیدن اون همه سختی و استرس ...

خوبه موفق باشی ولی من منظورم موفقیتی غیر ازاین بود

توی تاپیک خواستگار به حرفایی زدی ولی نگارشت مشکلت داشت خوب متوجه نشدم 

منم مثل خودت از یه آدمی خوشم میاد که از کن دوره تاحالا من رو ندیده من دوستش دارم خیلی زیاد از وقتی شخصیت و اخلاقش رو فهمیدم اون تمام چیزایی که من از به مرد میخواستم و داره من فقط با خدا حرف میزنم فقط ازتون می‌خوام 

به عبارتی نوشتی گفتی داری به عشقت نزدیک میشی میشن بهم بگی دقیقا چی کار می کنی ؟