2777
2789

۸سال ازدواج کردیم ۴سال اول با مسافر کشی و بدبختی سختی گذشت اینقدر سخت بود حد نداشت من شوهرمو تشویق میکردم و حامیش بودم اینقدر حمایتش کردم که موفق شد شب روز میزفت پشت در شرکت نفت التماس که کار بهم بدین تا اینکه موفق شد در صورتی که پارتی هم نداشت ولی باورمون نمیشه دلشون سوخت واسمون ورفت داخل و اینقدر کارش عالی بود که استخدام شد حالا همه بشدت حسادت میکنن و من همش مریضم احساس میکنم چشممون زدن چکار کنم از مریضی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم مهندس نفته ولی به همین راحتی ک رسمی نمیکنن و اینک حقوقشون با رسمی شدن کمتر میشه ولی مبارک باشه عزیزم زندگیتون رو روال خویش بچرخه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

چرا واقعا رسمی شدن توی شرکت نفت باید دیگران حسودی کنن؟ والا پسر املاکی سر کوچه ما سه برابر حقوق شرکت نفتی ماشالا در میاره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

خداروشکر 

خدای مهربانم  هزاران هزار مرتبه  شکر گذارت هستم به خاطر تمام  نعمت های پنهان و آشکارت❤خدای مهربانم همسر عزیزم و پسر گلم و نی نی توی دلم  رو برام حفظشون کن❤الهی آمین خدایا دوست دارم😘
شوهر منم مهندس نفته ولی به همین راحتی ک رسمی نمیکنن و اینک حقوقشون با رسمی شدن کمتر میشه ولی مبارک ب ...

آره کم شده حقوقش چقدر ه واسع شما بنظرت رسمی شدن با حقوق کم خوبه مزایا چطوره؟

آره کم شده حقوقش چقدر ه واسع شما بنظرت رسمی شدن با حقوق کم خوبه مزایا چطوره؟

۲۰  

ببین رسمی شدن کلن بد نیست یعنی دیگ در نمیاد و ثابته ولی خو حقوقش کسر میشه مزایای خاصی جز اینک جا پاش سفته نداره اینم خودش خوبه

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️