2777
2789

دیگه همینو فک کنم امشب کم داشتم شکر خدا، که ببینم قند بعد از خوردن محلول وامونده ی گلوکزم بالا رفته.

حالا گشنگی باید بکشم و از ترسم دوس ندارم هیچیییی بخورم. 

نه اهل شکلات شیرینی ام نه اهل یه دیس برنج خوردن 

ولی وزنم پایان 6ماهگی 10.11 کیلو اضاف شده. و کارشناس تغذیه بهم رژیم داد. منم گفتم باشه به درک. خوردن کلوچه دوس داشتنی ام🥺 و نون و کره و مربا رو کم میکنم خیر سرم.

حالا امروز با جواب آزم، نشستم گریه کردم. 

هنوزم دلم میخاد گریه کنم. 

اگر بچم کم وزن بشه چی. بچم گشنس. غذا میخاد الان. 

لعنت به قندبارداری 

خدایی اون محلوله زیاااااااد،بود 🥺کاش کلک میزدم نصفشو میخوردم. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قندت چند بود ؟ من با خوردن محلول ۱۰۰ شد قندم 

خوشبحالت.  

من بیشتر.  

الان عکسشو گزاشتم 

بارداری اولم اینجور نشدم. نمیدونم چرا این بار اینجور شد.😓

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
بچت تپلی میشه  منم ۵ماهگی قندگرفتم صبح کف دست نون سنگک شبم کف دست نون سنگک خوب نمیجوییدم تا م ...

قند خوب نیس برا خود بچه هم. وزن زیاد هم خوب نیس. زایمانم طبیعیه. خطرناکه برام. 

چرا 7ماهگی زایمان کردی 😰نکنه از عوارض قند لعنتی بوده زایمان زودرست؟

بمیرم🥺 ولی من از وقتی اومدم اینجا میتونم احساسات مادرانه رو حس کنم.. تا قبلش فک میکردم بچه برای م ...

🥺 بچه تمام زندگی یک زن میشه بعد از بدنیا اومدنش.

یعنی زندگی یک زن به قبل بچه و بعد بچه تقسیم میشه. 

بعد از بچه دارشدن دیگه تمااااااااام فکر و ذکر و روز و شب و دارایی و سرمایه و وجود و زندگیت میشه بچت. تا پیرشی. 

یادمه من انقد بد ویار بودم و هیچی نمیتونستم بخورم که حتی اون محلول ازمایشم بعد خوردن بالا آوردم نموند معدم، افتتاح بود ویارم، بچمم از سه کیلو بکم کمتر بود فک کنم ۲۹۰۰ اینا بود

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
پرتغاااال کلی قند رو میاره پایین کلییییی  از دکترت بپرس اجازه داد بخور

پرتقال که قند زیادی داره؟ مطمئنی؟ 

میپرسم حتما. ممنونم عزیزم

الان دلم ساندویچ سوسیس سرخ شده میخاد. یه عالمه بو و طعم غذا مث بادمجون و کدو و پفیلا اومده تو ذهنم. امشب روانی نشم خیلیه 😭😂

یادمه من انقد بد ویار بودم و هیچی نمیتونستم بخورم که حتی اون محلول ازمایشم بعد خوردن بالا آوردم نمون ...

عزیزممم. 

منم درجا اوردمش بالا محلول رو. 

یکی دیگه بهم داد. پسفرداش توخونه انجام دادم. 

سالم و سلامت باشه کافیه. 2کیلو و 900 هم عالی بوده. 3کیلو بوده تقریبا. 

حرفت دلگرمم کرد. یعنی با همه اون ویار بدت بازم بچت بنظرم وزنش خوب و اوکی بوده.مرسی عزیزم.

🥺 بچه تمام زندگی یک زن میشه بعد از بدنیا اومدنش. یعنی زندگی یک زن به قبل بچه و بعد بچه تقسیم می ...

شما مادرها برای من هم دعاکنید من هنوز طعم همسربودن رو نچشیدم چه برسه عاشق بعل کردن بچه خودمم ای خدا کاش سهمم بشه

پرتقال که قند زیادی داره؟ مطمئنی؟  میپرسم حتما. ممنونم عزیزم الان دلم ساندویچ سوسیس سرخ ...

آخه مامان بزرگم قند داشت بعد دیگ حالش بد بود بعد فصلی بود ک پرتغال نبود 

دکتر گف من نمی‌دونم باید برین دو کیلو پرتغال پیدا کنید بخوره بقیه هم شهر ب شهر گشتن براش پیدا کردن خوب شد این اتفاق حدود بیست سال پیش افتاد 

اما باردار نبود گلم 

عزیزدلم بمیرم برات یکم بخواب کمتر گشنگی حس کنی می‌دونم چ دردیه 😔