2777
2789

من کلا یه دونه خواهر شوهر دارم که بسیار بد جنس تشریف داره...هروقت برای یه مناسبتی  دعوتش میکنم بهونه میاره و نمیاد ، الانم برای فردا سر یه مناسبتی دعوتش کردم بعد امشب اومده خونه مادر شوهرم پول گذاشته تو پاکت داده مادر شوهرم گفته بهشون بده بگو من فردا نمیتونم بیام...منم خیلی دلم شکست آخه مگه من برای پول جشن گرفتم...خیلی بیشعوره،  منم میخوام پولشو پس بدم ...شما چه پیشنهادی دارین چیکار کنم؟؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید ی مسئله ای هست ک شما نمیدونی،ب هر حال کادو رو اصلا قبول نکن،بگو حضورشون واسم محترم بود نه کادو،پس نمیتونم قبول کنم،موضوع هم زیاد باز نکن توضیح نده،دیکه هم دعوت نکن،دعوت کرد نرو

والا من از خدامه خواهر شوهر باهام رفت و امد نکنه . پولو بگیر یه سری تو رو دعوت کرد برای تولدی چیزی ت ...

حتی تا این حد هم نمیخوام باهاش قاطی شم ، دیگه خیلی خستم کرده...میخوام پولشو پس بدم

شاید ی مسئله ای هست ک شما نمیدونی،ب هر حال کادو رو اصلا قبول نکن،بگو حضورشون واسم محترم بود نه کادو، ...

عالی گفتی

اره قبول نکن هرچیم مادرشوهرت اصرارکرد تو قبول نکن بزا ارج داشته باشی نگن اونکه ناراحت نمیشه

آخه جاریم هم همین کارو کرد چند روز پیش اومد خونمون پول گذاشت رو اوپن گفت ما نمیتونیم بیاییم اینم کادو   

بنظرت اون یکی بی‌شعور را چیکار کنم؟؟

اگه اون جاریت اولین بارشه وعذرش موجه اشکال نداره ولی میگی خواهرشوهرت چن بارتکرارکرده ادم خب ناراحت م ...

چه بگم خواهر این جاریم هم دومین بارشه...بخدا موندم چیکار کنم ...جلو فامیلام خجالت زدم کردن خیر ندیده ها