2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ماما تو محلمون داشتیم ماما بود ها طوری مهارت داشت تا شکمو میزد بالا معاینه کنه سریع میگفت بچه چیه رد خورم نداشت البته نه به طور مستقیم بستگی به هوش طرف داشت که بگیره یا نه. همیشه میگفت دختر  پنج روز تا هفت روز شایدم ده  وز زودتر به دنیا میان.

آخی عزیزم 😍😍😍😍من اون موقع ۹ماهم پر میشه ...اما تا ۴۰هفته بکشم میره تا بعد عید

من که دیگه تحمل ندارم اصلا بگو یک روز دیرتر 😂😂 38 هفته زایمان میکنم زودتر ببینمش دلم آب شد 

اره..ب دکترمم گفتم ک دوس دارم بچم سال جدید باشه گفت تا ۴۰هفته میکشی تو فکر نباش ..مگر اینکه مجبور بش ...

الان ۳۷ هفته وخورده ای نبابا من ۴۰ اونم به زور بچه اولم دنیا امد

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭
آخرین روزش ۲۶خرداد

ممن ۵تیر بوده بهم نوبت سزارین داده ۵فروردین 

خدایا میدونم روزای سخت میگذره، مطمئنم یه نیرویی در من دیدی که اینجور بهم لطف کردی و یه فرشته دیگه گذاشتی تو دلم.. خدایا خودت مواظب پسرام باش
ینی چی ینی زودتر میاد آخرش یا دیرتر 🤣

یعنی می گم بچه اولم ۴۰ هفته را رد کرد به زور به دنیا امد چون سر بچه اول بدن سفت وبه زودی خودش شل نمی کنه معمولا ۴۰ هفته زایمان انجام می شه مگر اینکه تحرک خیلی زیاد باشه

پدرم دنیا بی توچقدر خالیست 😭😭😭