2777
2789

سلام 

یه دختر عمه دارم تقریبا 16 ساله. از این بچه مومنا ک از وقتی ب سن تکلیف رسید نماز اول وقتش ترک نمیشد و روزه هاشو کامل میگرفت هیچ هروقت اینو میدید روزه مستحبی گرفته بود. اگ میدید جایی غیبت میشه بلند میشد میرفت. یه سری ک خونه مادربزرگم بودیم و میخاستم برم دسشویی دختر عمم اونجا بود درست دو ساعت طول کشید بیاد بیرون بعدم ک اومد پاهاش تا زانو خیس بود و دستاش تا ارنج.. تا دو ساعتم خونه نرفت تو حیاط قدم میزد، از عمم پرسیدم چشه گفت یه مدته وسواس گرفته فک میکنه کثیفه نجسه، خونه کسی نمیره اگرم بره بعدش میشینه گریه ک من خونه فلانیو کثیف کردم، میره حموم 7 ساعت میمونه اونجا میگه تمیز نمیشم. یا موهاشو کامل کوتاه کرد گفت تمیز نیس. وضو میگیره میره مسجد تو حیاط وامیسته نمازگزارا رو نگا میکنه نمیره تو میگه من کثیفم  نمازش ترک شده روزه نمیگیره بخاطر این ک فک میکنه کثیفه ... پیش روانشناسم بردنش فایده ای نداشته  میگه پیش یه دعا نویس رفتیم گفت چون خیلی مومن و معتقد بوده شیطان از این طریق بهش نفوذ کرده ک نذاره نماز بخونه و این چیزا 

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره  چون خیلی به نجس و پاکی اهمیت میداده وسواس گرفته . من خودم نوجوون که بودم غسل میکردم هی فکر میکردم قبول نیست دوباره غسل میکردم شاید ۵ بار تکرارش میکردم . یا پریود میشدم فکر میکردم نجسم .خیس میشد لباسام جایی نمینشستم یا دست خیس به لباسام نمیزدم توی اون دوران ووو. خداروشکر نجات پیدا کردم خیلی وقته . 

تا وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه🎭 تنها به جرئه های فراموشی دلخوشم🥂                                                                           

من یه سری وسواس های بد دیدم مثلا خاله دوستم مراسم میگرفت واسش ظرفارو میشستن بعد تا مهمونا میرفتن این باز ظرفارو با وایتکس میشست ‌ . کل فرشارو شامپو فرش میزد تا صب میسابید فقط دیگه کسی خونش نرفت ولی این مدل رو ندیدم تا حالا

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
من یه سری وسواس های بد دیدم مثلا خاله دوستم مراسم میگرفت واسش ظرفارو میشستن بعد تا مهمونا میرفتن این ...

اینجوری خیلی دیدم ولی این اومده بود خونه ما نشسته بود دقیقا کنار در ورودی میگفت نمیام تو بیام خونتون کثیف میشه

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....