2777
2789
عنوان

نمیدونم الکی حساس شدم یا نه

162 بازدید | 14 پست

دیروز شوهرم گوشیشو گذاشته بود تو جیب شلوار بیرونیش بعد رفته بود حموم

یا امشب خواست بره سرویس بازم گوشی رو داشت میبرد بهش گفتم چرا میبری خب بذار همینجا

اورد بیرون از اتاق خواب زد شارژ بعد میگه میخوام صبح زنگ میخوره نپرم تو الارم بذار بعد رفت بیرون بلافاصله برگشت حس کردم ترسید من برم سر گوشیش 

تا حالا چیزی پیشش ندیده بودم نمیدونم باید شک کنم واقعا یا طبیعی بوده🫤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینجا بهت مشاوره های غلط میدن که باعث میشه زندگیت خراب شه خودت شوهرتو میشناسی اگه اهل این کاراست شک کن اگه نیست هم پیگیر باش ولی به روش نیار 

شایدم برای مناسبتی چیزی میخواد سوپرایزت کنه .

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘

بنظرم مسله ای هست که دوسنداره شما ازطریق گوشیش بفهمی حالافکرت سمت خیانت نره سریع شاید پولی اومده براش نمیخادپیامک بانک ببینی یا به کارش ربط داره یاخانوادگیه...ولی یطوری برو توگوشیش تهشو درار

عزیزم اینجا بهت مشاوره های غلط میدن که باعث میشه زندگیت خراب شه خودت شوهرتو میشناسی اگه اهل این کارا ...

من واقعا مدت زیادی بود نیومدم اینجا چون بعضی اوقات چیزایی که میخوندم یا جوابا خیلی منو بهم میریخت

امشب ولی نتونستم فکرمو جمع و جور کنم 

تا حالا چیزی ندیدم ازش ولی چون ما چندماهیه عروسی کردیم و منم این مدت اکثرا دانشگاه یه شهر دیگه بودم یه لحظه ترس به دلم افتاد

البته این مدت خیلی داستان خیانت و کارای مختلف رو تو خوابگاه یا اطراف شنیدم شاید اوناهم بی تاثیر نباشه

بنظرم مسله ای هست که دوسنداره شما ازطریق گوشیش بفهمی حالافکرت سمت خیانت نره سریع شاید پولی اومده برا ...

معمولا گوشیش پیششه و فرصت نمیشه برم ببینم البته با وجودی که رمزشو دارم نرفتم چک کنم هیچوقت 

فکر میکنم باید بذارم یه مدت بگذره اگه این مدل رفتارش تکرار شد بعد دنبالش باشم نه؟ 

من واقعا مدت زیادی بود نیومدم اینجا چون بعضی اوقات چیزایی که میخوندم یا جوابا خیلی منو بهم میریخت ا ...

عزیزم سعی کن مسائلتو اینجا نگی متاسفانه بعضیا خوب راهنمایی نمیکنن وقتی بحث دعوای زن و شوهری .

هر کسی فرق داره زندگی کردنش و رفتارش 

عزیزم سعی کن هیچ وقت تحت هیچ شرایطی نه تنهاش بذاری نه رابطه ج.ن.س.ی و کم کنی .همیشه هم تازه باش براش 

الکی ام ذهنتو خراب نکن ولی دیدی ادامه پیدا کرد هم پیگیر شو همم محبتتو بیشتر کن و هیچی به روش نیار که اگه خیانتی ام در کار باشه  شرمنده ی رفتارت میشه و از کارش دست میکشه ولی گمون نکنم خیانتی در کار باشه شاید داره یه کاری برای خوشحالیت 

یا یه بحثیه داره تنهایی حل میکنه نگران نباش 

ولی همش بهش بگو دوست دارم باهام درد و دل کنی و هیچی و از من پنهان نکنی 

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘
ممنونم از راهنماییت عزیزم 🫂❤ همینکارو میکنم

خواهش میکنم گلم .

آفرین کار خوبی میکنی