2777
2789
عنوان

مادرشوهر !😡😡😡

291 بازدید | 19 پست

مادرشوهرم با جاریم و برادرشوهر عصری رفتن مشهد پدرشوهرم نرفته سر شبی برای پدرشوهرم شام بردیم بعد میبینم مادرشوهرم در اون  اتاقی که کمد هست قفل کرده رفته انگار من میخوام برم اتاق اون کنکاش کنم...رخت خواب پدرشوهرم انداخته بود یه اتاق دیگه ...الان ده ساله عروس بزرگشم هستم انقد اعصابم خورد شد که نگو...نمیدونم به شوهرم گفتم ازش بپرس ببین ما غریبه بودیم بعد میگم ولش کنم اصلا به روی خودم نیارم....

شاید یه چیز شخصی داره دلش نمیخواد کسی ببینه

شاید حدس زده یه غریبه بیاد خونش بخاطرهمین قفل کرده 

درکل حریم خصوصی عروس دختر پسر نمیشناسه بنظرم هرکس چیزی رو حریم خودش میدونه

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید یه چیز شخصی داره دلش نمیخواد کسی ببینه شاید حدس زده یه غریبه بیاد خونش بخاطرهمین قفل کرده  ...

آخه من اصلا اهل این کارا نیستم گه بخوام برم بگردم ببینم چیا داره نداره...کلا خوشم نمیاد

مادر شوهرتون پرو تشریف دارن رفتارش هم خیلی زشت بوده اگه اینقدر حریم براش مهمه پس نباید از عروسش توقع داشته باشه بیاد برای شوهرش غذا درست کنه و ... چطور اونجاهایی که به نفعش هست حریم شخصی اهمیت نداره اونجاهایی که نبست یهویی مهم میشه!!

الان به نظرت اصلا به رومون نیاریم..؟..چون شوهرمم ناراحت شد 

بنظرم بیخیال شو اینجور ادما ارزش ندارن بخاطرش خودت و همسرت ناراحت باشین

ولش کن بزا خوش باشه با کمدش🤭

غم گرفته همه کوچه‌های مارو‌..