2777
2789
عنوان

عاشقانه ی ما با تمام بدبیاریا

60 بازدید | 4 پست

امروز برف میاد از صبحه همسرم مسعوله اصلی تو محل کارشه برقا از پنج عصر رفته تا خوده الان و معلوم نیس کی بیاد همسرم پرسنل خانومو فرستاد خونشونو خودش موند چون کرکره ها پایین نمیاد و کلی اجناس تو اون مرکزه ده ونیم شب با کلی دوق ماکارونی پختم تا همسرم بیاد ولی این اتفاق افتاد و دلم طاقت نیاورد و پتو ولباس گرم و شام ومیوه و کیک یزدی و کتونیشو براش بردم بدون ایتکه بگم با پای پیاده زیر برف بدون ترس و فقط میگفتم همسرم تنهاس خدایا کمکم کن یا امام حسین رفتم و بهش دادم و.... برگشتم خونمون   وقتی سرمای برف میخورد تو صورتم و موهام برفی شده بود و دستام از سنگیتی پتو ووسایل خسته فقط یک چیز گفتم خدایا عشقم تنهاس کمکم کن و عشق به پاهام جون و به دستام قوت داد   بماند به یادگار ۲۳ بهمن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.