2777
2789
عنوان

بچه ها من چم شده بیاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر تنبلی تخمندان توی خانما زیاد شده متاسفانه کاش درمون می شد....

بخاطر تغذیه و زندگی شهریمون هست 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
جالب اینه هیچ کدوم تشخیص نمی دن فق ازمایش و عکس می نویسن با ی کیلو دارو 

اول باید درمان بشی بعد برای بچه اقدام کنی الان که میگی لوله ت عفونت داره حتما بروها وگرنه ببخش این میگم بمونه دگ سخت میشه من خودم تنبلی دارم

اول باید درمان بشی بعد برای بچه اقدام کنی الان که میگی لوله ت عفونت داره حتما بروها وگرنه ببخش این م ...

من هنوز مجردم ولی خیلی می ترسم اتفاقی که نباید بیوفته ، بیوفته 😭

خاطرات مثل خون ازم میرن...

هیچی فقط ب فکر ویزیت گرفتنشونن

اوول باید درمان بشی چون من شنیدم لوله خانوما بسته بشه دگ نمیشه کاری کرد دکتر میگف برام خانوما دوتا لوله دارن فالوپ نمیدونم دقیق ولی فک کنم این باشه

وایی 😔😔😔😔نگران نشو بروپیشه یه متخصص خوب البته الانم دکترها دیگ نمیفهمن

آره بابا یه جاخوندم مدرک جعلی ۵ملیون دکترا میکیرن ده بیس ملیون میدن کاملآواقعیه مدرکش توی اینستابودپارسال دیدم

من هنوز مجردم ولی خیلی می ترسم اتفاقی که نباید بیوفته ، بیوفته 😭

خددا کریمه نگران نشو خیلی معجزه ها اتفاق افتاده به دوسته من گفته بودن تواصلا نمیتونی باردار شی دکترا دگ قطع امید کردن الان سومین بچشه😅😅😅😅 پس چیشد نه بابا من زیاد به دکتر هاهم بار ندارم