2777
2789
عنوان

گرفتگی گردن

1399 بازدید | 13 پست

سلام دخترا 

دیشب وقتی میخواستم لباس عوض کنم رگ گردن بد گرفت و انگار اون لحظه دست گرفتم‌ ورم کرده بود تا ده دقیقه اصلا هیچ کار نمیتونستم‌ کنم و شدید درد میکرد حالا از دیشب‌ تا الان دستم درد میکنه هم سرم‌ هم چشم سمت چپ تا نوک انگشتام‌ درد میکنه و حالت بی حسی داره بنظرتون‌ مسئله مهمه ایه‌ برم دکتر

برو دوش بگیر

یه آمپول اسپاسم هم بزن

استراحت کن

کم کم رد میکنه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم قرصش چیه گلم؟

اسمشویادم نمیاد اصلا عزیزم میرفتم داروخونه میگفتم شل کننده عضلات بده انقدر دردمیکشم اون لحظه به اسمش تاحالا توجه نکردم.🤦🏻‍♀️

اگه دکترهم بری شل کننده میده بهت(امپولش البته)

ممنونم از راهنماییت

عزیزم روغن زیتون طبیعی هم داری بزن

منم گاهی گردنم میگیره

روغن زیتون میزنم

ولی زمان باید بگذره

اگه خیلی درد داری

برو داروخونه بگو آمپول اسپاسم بده بهت

یا علائمت رو بگو خودشون راهنمایی میکنن 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
چون دانشجو شهر غریبم گفتم اگه واجب نیست نرم

اخه منم خودم خیلی وقتا رگ گردنم میگیره ولییی هیچ وقت تجربه اینکه مشکلی برا چشمم به وجود بیاد رو نداشتم اینطور بودم که یک روز کامل نتونستم دستم رو تکون بدم ولی چشم نه برای درمان گردن درد هم قرص پروفن میخورم همراه با ی سری نرمش هست اینترنت سرچ کنی و چسب ضد درد داروخونه میگیرم استفاده میکنم ولی بازم نظرم اینه برو دکتر

اخه منم خودم خیلی وقتا رگ گردنم میگیره ولییی هیچ وقت تجربه اینکه مشکلی برا چشمم به وجود بیاد رو نداش ...

آها ممنونم عزیزم از راهنماییت‌ 

دکتر‌ عمومی باید برم؟