2777
2789

من از یه وکیل پرسیدم طلاق توافقی با داشتن وکالت طلاق ۲۵روز طول میکشه 

منم دارم اقدام میکنم 

فعلا این هفته قراره برم وسایلامو بیارم بعد بهم حق طلاق بده 

بعد درخواست طلاق 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارث پدرش بهش می‌رسید خونه پدریش رو توقیف کردم سندش رو مجبور شد بیاد وکالت بده تا آزاد کنم

چقدر تو منی منم چند ماه پیش اینکارو کردم 

اما الان میخوام بدون مهریه جدا بشم 

کاربر قدیمی هستم از سال ۹۷😪تو ی تاپیک هایی که سوالات پیش پا افتاده میپرسن یا نشون میده طرف دانش آموزه اگه برم هم بدون هیچ نظر و لایکی ترکش میکنم ❌از روانشناسی و سوالات حقوقی سر در میارم سوالی بود بپرسید 🙏🏽مطمینم روزی استخدام رسمی میشم و بعنوان معلم رسمی مشغول به کار خواهم شد 😍رک و راست نظر میدم اعصابم ندارم 😄

[QUOTE=274145459]من از یه وکیل پرسیدم طلاق توافقی با داشتن وکالت طلاق ۲۵روز طول میکشه  منم دارم اقدام میکنم&nbs ...[/منم وکالت دارم ولی 11 روزه دادخواست دادم هیچ جوابی و ابلاغی نیومده مشاوره طلاق رو هم 5 جلسه رفتم

عزیزم میشه بگی چه سالی طلاق گرفتی چقد هزینه وکیل دادی... فردا مرخصی گرفتم برم مشاور دادگاه راهنمایی ...

من ۱۶شهریور طلاقم تموم شد صیقه طلاق جاری شد،هزینه وکیل ۴تومن،هزینه دادگاه محضرم ۱۶۰۰شد

خودت شرکت کردی؟ چیا گفته شد

اونک نیومد اصلا فقط پرسید دلیلش چیه گفتم امضا اومدم هنوز جوابی نیومده

همیشه خدا بوده ک هوامو داشته تو سخت ترین لحظه زندگیم دستمو گرفته و بلندم کرده تا نفس میکشم شکرش را بجا میاورم
چقدر تو منی منم چند ماه پیش اینکارو کردم  اما الان میخوام بدون مهریه جدا بشم

آره منم مهریه و همه چیزم رو بخشیدم در قبال‌ش وکالت طلاق داد... الان هر روز به اطرافیان زنگ میزنه بگید فرصت بده ولی از اون ور قغل در رو عوض کرده به خود من نمیگه برگرد مشکل داره انگار 

آره منم مهریه و همه چیزم رو بخشیدم در قبال‌ش وکالت طلاق داد... الان هر روز به اطرافیان زنگ میزنه بگی ...

ترخدا خام ش نشو 

علت تصمیمت به حدایی؟

و اینکه چرا خونه پدرشو توقیف کردی؟

الان من توقیف کردم خونه ی پدرشو باید مدرکی بیاره دفتر خونه ؟؟؟

من ۱۶شهریور طلاقم تموم شد صیقه طلاق جاری شد،هزینه وکیل ۴تومن،هزینه دادگاه محضرم ۱۶۰۰شد

من حاضرم حقوق این ماهم رو کامل بدم وکیل فقط زود تموم بشه..شما کدوم استان هستید