2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خوردی؟

بله شدید چاق شدم خیلی قشنگ شدم😢اندامم اونقددد ناز شد 

ولی صورتم تپل شد غبغب اوردم ,همه میگفتن باد کردی چشات رفته تو‌

عوارضشم ،کلیه درد،و بدن درد و عرق بود

خواسته‌هایت‌را‌بسپار‌به‌خدایی‌ ﮼که‌تمام‌کارهایش‌به‌موقع‌است🥹❤️‍🔥🌱️ 
بله شدید چاق شدم خیلی قشنگ شدم😢اندامم اونقددد ناز شد  ولی صورتم تپل شد غبغب اوردم ,همه میگ ...

باسن و میگه بزرگ میکنه درسته؟؟برنگشت چاقیت؟؟

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
چرا چت شد چی خوردی

قرص و پودر چاقی خوردم معدم داغون شد،الان دارو میخورم واسه معدم.

بعداز یازده سال اعتیادبه شیره ی تریاک تصمیم گرفتم ترک کنم،اگه اومدی تو تایپیکم،اگه ممکنه برام دعا کن،اینجا می‌نویسم تا بمونه،تا یادم نره چقدر شکست خوردم،چه حرفهایی شنیدم،چندبار شکستم،چنددفعه شرمنده شدم،چه چیزایی رو از دست دادم.سرمو عین کبک تو برف کرده بودم و فکر میکردم کسی نمی‌فهمه معتادم غافل از اینکه همه خبر داشتن ولی جرات نداشتن بروم بیارن.اینجا می‌نویسم تا یادم بمونه ترک کردن اونقدرایی هم که فکر میکردم آسون نیست،همیشه میگفتم من هروقت بخوام سریع و سه روزه ترک میکنم،اما الان دوسال طول کشید،دوسال زمان برد که من فقط بتونم وسوسه ی مواد رو تو دلم ازبین ببرم. این سختی‌ها تاوان روزاییه که ازخوشی و سبکی احساس میکردم تو آسمونم اما خبر نداشتم این سبکی بخاطر افتادنم تو یک چاه عمیقه.

البته فایده هم نداره،بمحض اینکه نخوری دوباره برمی‌گردی و لاغر میشی.

بعداز یازده سال اعتیادبه شیره ی تریاک تصمیم گرفتم ترک کنم،اگه اومدی تو تایپیکم،اگه ممکنه برام دعا کن،اینجا می‌نویسم تا بمونه،تا یادم نره چقدر شکست خوردم،چه حرفهایی شنیدم،چندبار شکستم،چنددفعه شرمنده شدم،چه چیزایی رو از دست دادم.سرمو عین کبک تو برف کرده بودم و فکر میکردم کسی نمی‌فهمه معتادم غافل از اینکه همه خبر داشتن ولی جرات نداشتن بروم بیارن.اینجا می‌نویسم تا یادم بمونه ترک کردن اونقدرایی هم که فکر میکردم آسون نیست،همیشه میگفتم من هروقت بخوام سریع و سه روزه ترک میکنم،اما الان دوسال طول کشید،دوسال زمان برد که من فقط بتونم وسوسه ی مواد رو تو دلم ازبین ببرم. این سختی‌ها تاوان روزاییه که ازخوشی و سبکی احساس میکردم تو آسمونم اما خبر نداشتم این سبکی بخاطر افتادنم تو یک چاه عمیقه.