پسر،اقواممون هست که،چهارده سالشه با هم تلفنی حرف میزنن دخترم گوشی داره خیلی نگرانم چه برخوردی باهاش بکنم چند بار تذکر دادم که بهش نزدیک نشو و فاصله بگیر ولی خرف گوش نمیکنه
عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😳😳😳 اگه حرف درست نمیشه و آبرو خانواده خدشه دار نمیشه خیلی با احترام به مادر پسره بگین به پسرش تذکر بده و حواسش بهش باشه، بهتره دخترتون گوشی نداشته باشه
شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂
نباید تو این سن گوشی داشته باشن اگه نداشت این مشکل هم نبود. ولی نمیشه الان هم ازش بگیرید . فقط باید با دوستی و محبت حلش کنید تا بیشتر جذب جنس مخالف نشده