2777
2789
عنوان

دختر ده سالم با یه پسر رابطه داره میشه کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 42037 بازدید | 180 پست

وای خدای من، سریعنر سرشو با کلاس های اموزشی گرم کن و پیاما ها و تماساشو بدون اینکه بفهمه چک کن واقعاااا خیلیییی براشون زوده 

دختر شما الان باید فقط درس بخونه و ورزش و نقاشی و موسیقی و... 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حاجی برگام😐🚬

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناموسا برخورد نکن یجوری بزنش حافظشو از دست بده

خودم ریختم پشمام سرجاشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
برگهایم چه غریبانه در هوا می رقصند🍂

😂😂😂😂🤣

شایع تو یکی از آهنگاش یه نصیحت خیلی خوب میکنه ک باید قاب بگیریم بزنیم سَر در زندگیمون؛ همونجا ک میگه: هرجایی هارو تحویل نگیر، هرجایی نرو شان داشته باش، اهمیت نداره از کی حرف میشنوی، بی اهمیت به همه شک داشته باش بر میاد همه چی از همه.🙌🙂                      

نمیدونم چی بگم

اخه ده سال خیلی کوچیکه چرا بهش گوشی خریدین؟اگ بخاطر برنامه درسی شاد از گوشی شما استفاده میکرد

متاسفانه گوشی خیلی تاثیر بدی برای بچه ها داره 

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات

گوشی ازش بگیر وسخت پیگیرش باش جایی که پسرهست نبرش وتوتنهایی به پسر تذکر بده که دیگه گوه اینجوری نخور گوش بهت نداد به باباش بگو تا درست کنه 

خدایا به خودم قول دادم همه چی روبسپرم به خودت ممنونم بابت نعمت های قشنگت