2777
2789
عنوان

عجب اوضاع افتضاحی پیدا کردیم .

1054 بازدید | 25 پست

ماشینمونو عوض کردیم .قرارداد سرکار شوهرمم تموم شده دوباره تمدید کردن سه ماه حقوق نمیدن عیدی هم نمیدن بعد سه ماه میدن . هرچی هم پول داشتیم خرج کردیم به اندازه آخر ماه داریم عجب گیری افتادیم شوهرمم میگه نمیخوام کسی بفهمه برا شخصیتم بده خرج خونمو از کسی بگیرم میگه اونوقت میگن ماشین خریده خرج خونه نداره

چیزی نیست که ادم وقتی داره زندگیشو یکم بهتر میکنه یه خورده سختی میکشه 

ولی خب خیلی به خودتون فشار نیارید بنا به توانتون اینکارو کنید 

یکی بود اینجا میگفت تو دو سه سال ماشین و خونه رو باهم خریدیم 

الان اوضاع مالیمون وخیمه و برا هزار تومنمون هم برنامه داریم و فلان بعد از شوهره هم شاکی بود 

خب چرا اینقدر بالاتر از توانمون قدم برمیداریم که زندگی زهر کنیم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نیست که ادم وقتی داره زندگیشو یکم بهتر میکنه یه خورده سختی میکشه  ولی خب خیلی به خودتون ف ...

ماهم یکبار خونه خریدیم اینقدر بی پول بودیم که کل ماه را با۱میلیون گذروندم با بچه شیرخشکی و پوشکی بعد دیگه اخر ماه از هر کارتی داشتم هرچی داشت مثلا۱۰تومن۲۰تومن درمیاوردیم براشیرخشک یکبار یک کارتم۱۰۰تومن داخلش بود انقضاش تمام شده بود رفتم بانک گفتم ببند رییس بانکه نمیذاشت میخاستم بگم من الان لنگ این ۱۰۰تومنم تو درد منا نمیدونی که 😂ولی گذشت 

شوهرت شبا بره اسنپ کار کنه

شوهرم شبکاره ساعت کاریش خیلی زیاده . ساعت ۱۲ میزنه بیرون ساعت نه فردا صبح میرسه خونه میخوابه دوباره فرداش همین رواله و اینکه کلا از ترافیک متنفره

چیزی نیست که ادم وقتی داره زندگیشو یکم بهتر میکنه یه خورده سختی میکشه  ولی خب خیلی به خودتون ف ...

خوب ماکه نمیدونستیم قراره قرارداش رو تغییر بدن. قرارداد همه پیمانکارارو تغییر دادن ما به خیال خودمون عیدی و سنوات رو که میگیریم سه ماه هم حقوق دیگه یعنی حدود پنجاه شصت میلیون میشد اینا رو هم این غیر قابل پیشبینی بود